Over Deltacom

Met gepaste trots stellen wij op deze pagina ons Deltacom-team voor. Deltacom is een écht familiebedrijf. Dat merken onze klanten aan de manier waarop wij werken. Dit doen we met een hecht team van bekwame en betrokken professionals. De meeste van hen werken al vele jaren voor Deltacom. Allemaal met dezelfde motivatie: passie voor ons vak, probleemoplossend en in dienst van onze klanten. We werken met veel plezier, zijn proactief en zorgen ervoor dat kantoorautomatisering werkt zoals dat hoort: efficiënt en betrouwbaar. Eventuele problemen zijn vaak al opgelost voor onze klant er erg in heeft: before you know IT.

Rudy Ooms
Technisch directeur

Rudy beschikt over grote technische kennis en hij is supersnel in het analyseren van problemen. Wellicht ook is zijn analyserend vermogen de reden voor zijn grote hobby. Als filmfanaat is hij geboeid door de verhaallijnen en de plots die de kijker worden voorgeschoteld. Speciale aandacht heeft Rudy voor de rekwisieten die in de film gebruikt zijn.

Steven Beens
Systeembeheerder, accountmanager

Systeembeheer is een kolfje naar de hand van Steven. Hij verbindt graag zaken en is super handig met kabels en ook elektra. Die handigheid komt hem thuis overigens ook goed van pas. Steven klust graag en hoeft zich niet te vervelen bij de opknap van zijn nieuwe eigen woning.

 

Tom ten Cate
Systeembeheerder, accountmanager

Tom heeft zijn zaakjes graag goed op een rij. Hij werkt gestructureerd en punctueel. Die eigenschap komt hem in zijn werk goed van pas, maar ook daarbuiten brengt Tom met genoegen structuur aan. In zijn vrije tijd zet hij zich actief in voor faunabeheer.

 

Ronald Ooms
Systeembeheerder, accountmanager, bedrijfsleider

Opvallend bij Ronald is het enthousiasme waarmee hij werkt. In 1999 startte hij bij Deltacom en begon hij aan de opbouw van een enorme ervaring. Ronald regelt zijn zaakjes graag vlot, efficiënt en naar tevredenheid. Eenmaal thuis steekt Ronald graag tijd in de verzorging van zijn katten, waarop hij net zo gek is als op computers.

Mark Uijtdewilligen
Systeembeheerder

Onder de goede eigenschappen van Mark valt naast zijn plezier in het oplossen van ICT problemen beslist zijn sociale gerichtheid op. De klant en zijn wensen centraal stellen is voor hem dan ook beslist geen opgave. Eenmaal thuis van het werk gaat zijn aandacht het meest uit naar de muziek op zijn oude lp-verzameling en Mark bekijkt graag films en tv-series.

Jamie Kap
Systeembeheerder

Jamie maakte van zijn grote hobby – computers – zijn dagelijkse werk. Met veel plezier helpt hij klanten met het oplossen van hun IT problemen. Ook thuis, na het werk, blijft de computer hem boeien. Naast de techniek met alle mogelijkheden bieden pc, tablet en smartphone hem toegang tot het internet. Hier speurt hij naar andere zaken die hem boeien: film, auto’s en tal van leuke gadgets.

Michiel Lindhout
Systeembeheerder

Michiel houdt van gestructureerd en georganiseerd werken. Deze eigenschappen komen uitstekend van pas bij zijn werkzaamheden voor Deltacom. Immer vriendelijk treedt hij klanten tegemoet en werkt efficiënt bij het oplossen van ICT-uitdagingen. Privé gooit Michiel het over een andere boeg en stort hij zich op zijn grote hobby: de watersport. Menig uur wordt dan gestoken in de speedboot.

Pieter Abresch
Programmeur

Pieter is als programmeur continu bezig met het verbeteren en vereenvoudigen van de processen binnen Deltacom. Zijn analytisch vermogen en oplossingsgerichte karakter komen hem eveneens van pas in zijn privéleven. Als vader van drie dochters moet je nu eenmaal tegen een stootje kunnen. Hobbymatig slaat hij wekelijks zijn slag op de tennisbaan.

Brenda Woudenberg
Teamleider servicedesk

De ruime ICT-ervaring die Brenda heeft opgedaan bij diverse grote organisaties als KPN, UPC en Bravis gebruikt ze graag om haar collega’s te faciliteren. “Mijn doel is er voor te zorgen dat zij met een glimlach hun werk kunnen doen”, zo stelt ze. Zelf heeft ze ook graag die glimlach, niet alleen tijdens haar werk, maar ook op de racefiets en zeker ook bij de muziek van Status Quo, waarvan ze een hartstochtelijk fan is.

Marcel de Jong
Servicedeskmedewerker

Het oplossen van ICT-problemen, waar Deltacom klanten mee te maken krijgen, is een kolfje naar de hand van Marcel. Hij is een onderzoekend type en bijt zich vol genoegen vast in de zaken die om zijn kennis vragen. Privé zwemt hij graag met zijn kinderen, kweekt  hij zijn eigen aardbeien en op feesten en partijen verzorgt Marcel met plezier de muziek.

Janick Vrijhof
Servicedeskmedewerker

Bij Janick staan de ICT-vraagstukken van klanten elke dag centraal. Gedreven als hij is, stopt hij pas totdat hij de klant een bevredigende oplossing heeft kunnen bieden. In zijn vrije tijd blijft hij daarom ook graag op de hoogte van alle ICT-ontwikkelingen. Verder houdt hij van films en gadgets, rijdt hij motor en gaat hij graag de kroeg in..

Sjoerd van Duijn
Servicedeskmedewerker

Sjoerd krijgt bij Deltacom de kans om zijn opleiding ICT aan het ROC Roosendaal direct in de praktijk te brengen als servicedeskmedewerker. Met enthousiasme en plezier helpt hij klanten dagelijks met het oplossen van hun acute ICT-problemen. In zijn vrije tijd leest Sjoerd graag, is hij sportief in het boogschieten en speelt hij graag een spelletje online.

Koen Stuurman
Servicedeskmedewerker

Na succesvolle afronding van opleiding ICT in Roosendaal is Koen – aansluitend op zijn stage – in dienst getreden als Deltacom servicedeskmedewerker. Rustig, met veel geduld en resultaatgericht lost hij dagelijks de ICT-problemen van klanten op. Koen is pas tevreden als de klant dat ook is. Buiten werktijd blijft hij graag op de hoogte van het laatste tech-nieuws en houdt hij van fitness, gamen, films en muziek.

Rolf Witte
Commercieel medewerker binnendienst

Rolf is bij Deltacom uw aanspreekpunt voor verkoop en verkoopondersteuning van alle onze producten en diensten. Uw behoeften staan bij Rolf te allen tijde centraal en zoekt daar klantgericht de juiste oplossingen bij. In zijn vrije tijd leest hij graag technische en educatieve boeken en heeft hij een zwak voor de echte Mini Cooper.

Patrick Hendriks
Commercieel directeur

Patrick vertaalt uitdagingen van nieuwe en bestaande klanten naar werkbare oplossingen. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten is Patrick in zijn element. Hij proeft graag aan vernieuwing. Dit komt ook van pas bij zijn grote hobby: hij houdt van koken en lekker eten. Met golf, tennis en fitness houdt Patrick zaken vervolgens in evenwicht.

Nathalie de Nooij-van Bezooijen
Administratie

Goedlachs opereert Nathalie achter de Deltacomschermen. De administratie heeft ze graag tot in de puntjes verzorgd. Als ze niet van haar kinderen – of Rutger droomt – dan is het wel van paarden. Want die edele dieren hebben namelijk ook haar hart gestolen.

 

Rutger de Nooij
Directie, verkoop

Bescheiden als hij is wil Rutger niet worden gezien als de trekker van Deltacom. “Het is ons volledige team dat voor het succes van Deltacom zorgt, ik mag daarbij de verkoop en acquisitie doen”, zo stelt hij. Ook thuis stelt Rutger graag het menu samen, want koken is een hobby. Net zoals zijn sport overigens, daar steekt Rutger met plezier veel uren in.

 

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.