Voorwaarden Deltacom

Op de producten en dienstverlening van Deltacom zijn de voorwaarden van branchevereniging Nederland ICT van toepassing.

De Nederland ICT Voorwaarden leveren een bijdrage aan het welslagen van ICT-projecten, onder meer door een duidelijke, faire en marktconforme verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s tussen leverancier en cliënt. De voorwaarden kunnen gebruikt worden bij het aanbieden/verkopen van een grote diversiteit aan ICT-producten en -diensten. Tevens beantwoorden de voorwaarden aan de laatste stand van zaken wat betreft wetgeving en rechtspraak op het gebied van ICT.

De Nederland ICT Voorwaarden zijn anders opgezet dan de ICT~Office Voorwaarden. Anders dan de ICT~Office Voorwaarden, omvatten  de Nederland ICT Voorwaarden één integrale set aan voorwaarden die u in zijn geheel aan uw cliënt kunt verstrekken. Dit betekent dus dat uzelf niet langer de specifieke modules meer hoeft te selecteren die van toepassing zijn op de overeenkomst met uw cliënt zoals het geval was bij de ICT~Office Voorwaarden. Naast het hoofdstuk ‘Algemene Bepalingen’ waarin algemene (juridische) zaken zijn geregeld, bestaan de Nederland ICT Voorwaarden uit verschillende hoofdstukken waarin specifieke (juridische) onderwerpen worden beschreven.

Bij het hanteren van de Nederland ICT Voorwaarden volstaan veel bedrijven met een verwijzing op briefpapier of in de offerte. Een verwijzing is echter niet voldoende. Voor het aangaan van een overeenkomst moet ieder bedrijf de voorwaarden ter hand stellen. Dit kan door bijvoorbeeld de voorwaarden mee te sturen bij de offerte. Gebruikers van de Nederland ICT Voorwaarden hoeven deze niet te deponeren. Dat heeft Nederland ICT reeds gedaan.

Klik op de volgende link om de voorwaarden te openen of rechtsklik en kies “opslaan als..” om het document op te slaan: Nederland ICT Voorwaarden

Wilt u meer weten over de werkwijze en diensten van Deltacom?
Neem dan contact met Rutger de Nooij of Patrick Hendriks:
Rutger de Nooij, directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 42 29 47 46, e: rutger@deltacom.nl
Patrick Hendriks, commercieel directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Ontvangt u voor elk wissewasje een factuur van uw ICT-leverancier?

Laatst had ik een gefrustreerde relatie aan de telefoon. “Ik heb er echt genoeg van om voor elk wissewasje een factuur te ontvangen van mijn ICT-leverancier. Jij gaf vorige keer aan dat jullie oplossingen aanbieden voor een vast bedrag per maand. Kun je mij daar wat meer over vertellen?” Lees verder…

Lees meer

Vraag & Antwoord over nieuwe privacywetgeving

De aankomende nieuwe privacywetgeving heeft al behoorlijk wat tumult veroorzaakt en doet dat nog steeds, zo blijkt uit vragen die wij van klanten ontvangen. Voor meer duidelijkheid, delen wij daarom graag ons antwoord op een vraag die wij onlangs van één van onze klanten ontvingen.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.