Deltacom klanten aan het woord: Van der Kroon Food Products

“Van der Kroon Food Products succesvol over op Deltacom 100%”

In juni 2014 verhuisde Van der Kroon Food ­Products B.V. vanuit Dinteloord naar Bergen op Zoom. Dat betekende een grootscheepse operatie, die op rolletjes is verlopen. Deltacom verzorgde daarbij de nieuwe ICT-omgeving. “Ook dit voor ons zo belangrijke onderdeel is vlekkeloos gegaan. Deltacom maakt daarmee zijn belofte volledig waar: 100% Deltacom betekent dus ook echt 100% ­zonder zorgen op ICT-gebied”, vertelt Cindy Dirven-van der Kroon. Zij is bij Van der Kroon verantwoor­delijk voor de complete ICT-omgeving.

Familiebedrijf in de foodsector

Van der Kroon is een echt familiebedrijf. Al gene­raties lang maakt familie Van der Kroon hoogwaardige kwaliteitsproducten en verwerkt het bedrijf landverse groenten zoals augurken, komkommers, paprika’s en zilveruitjes tot een breed ­assortiment bijzondere tafelzuren. Het bedrijf startte in 1932 onder leiding van oprichter Gijs van der Kroon in Amsterdam-Zuid. Nadat het vervolgens vele ­decennia lang in Dinteloord was gevestigd ­besloot de – ­inmiddels 3e en 4e generatie – tot verhuizing naar een leegstaande voedingsfabriek op het indus­trieterrein Noordland. Naast de dertigtal medewerkers gingen ook de complete productielijnen over. Het bedrijf heeft op de nieuwe locatie voldoende mogelijkheden voor verdere uitbreiding.

100% ontzorging

“We verhuisden overigens niet alleen fysiek, maar ook wat onze ICT betreft. We kozen namelijk voor het concept Deltacom 100%. Daarmee haalden we de all-in-service van Deltacom in huis, waarbij onze zorgen op ICT-gebied worden weggenomen. Voor een vast bedrag per maand wordt alles op dit gebied nu volledig geregeld, met daarbij de preventieve en proactieve dienstverlening die dit bedrijf biedt. Zij maken hun slogan ‘Before You know IT’ helemaal waar. En zo werd ook onze ICT-verhuizing tot in de puntjes geregeld”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Van Der Kroon als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.