Klanten aan het woord: UZN uit Eindhoven

Uitstekende samenwerking UZN en Deltacom

Uitzendgroep Zuid Nederland (UZN) uit Eindhoven startte in 2005 en groeide uit tot een gerenommeerde dienstverlener in Brabant en omstreken. De organisatie is helder over haar missie: het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden. UZN is actief in de branches logistiek en transport, bouw en techniek, stand- en interieurbouw, productie, schoonmaak en administratieve ondersteuning.

Persoonlijk, vakkundig, eerlijk en open

“Wij stellen kwaliteit nadrukkelijk boven kwantiteit. Daarnaast weten wij wie onze opdrachtgevers zijn en kennen hun behoeften. Dat geldt ook voor onze kandidaten. We staan voor vakkundigheid, eerlijkheid en openheid en voor persoonlijk contact. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan we voor hen klaar. Dat maakt ons tot wat we zijn. Het zorgt ervoor dat we de wensen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk kunnen vervullen en onze kandidaten een plek kunnen geven die het beste bij hun wensen en kwaliteiten past”, zo verwoorden directeur Roland Zimmerman en vestigingsmanager Jan van Bokhoven de werkwijze van UZN.

Passende samenwerking

Bij die werkwijze past een samenwerking met een bedrijf als Deltacom dat zich hierin geheel herkent. Het familiebedrijf is trots op haar hechte groep specialisten die niet alleen beschikken over grote ICT-kennis en vaardigheden maar ook over de drive om optimale service te bieden aan hun klanten. Dit zijn middelgrote ondernemingen en organisaties waar kantoorautomatisering volledig in control dient te zijn in een ICT-omgeving zonder onzekerheden, met processen die correct verlopen met optimale veiligheid, beschermd tegen ongewenste indringers.

Ongestoord werken

Deltacom is ook trots op de beoordeling die Roland Zimmerman en Jan van Bokhoven geven. “De overgang naar de cloud van Deltacom is naadloos verlopen. Deltacom zorgde eerst voor een testomgeving waarin alle processen goed verliepen. De bijzondere prettige manier van samenwerken met de Deltacom specialisten past ons uitstekend. Ook de beschikbaarheid en professionaliteit bij vragen is zeer prettig werken. Onze medewerkers kunnen ongestoord werken en dat wensen we en waarderen we”.

Flexibel, beschermd en veilig

Het tweetal waardeert eveneens de flexibiliteit die hun organisatie in de overeenkomst met Deltacom heeft. Bij groei of krimp kunnen zaken eenvoudig worden aangepast. Dat voorkomt onnodige investeringen en scheelt in de kosten. Ook de stabiliteit van Deltacom-Cloud.nl wordt gewaardeerd. De wetenschap dat data beschermd is tegen ongewenste indringers en geborgd door een adequate back-up is belangrijk en neemt zorgen weg.

Wanneer een stabiele ICT-omgeving cruciaal is

Wilt u weten wat Deltacom voor uw organisatie kan betekenen? En hoe uw organisatie volledig ontzorgd kan worden op het gebied van kantoorautomatisering, zonder zware investeringen, financiële verrassingen en langlopende contracten? Neem dan contact met ons op. Dan tonen wij u dat graag.

Contact met Deltacom

Wilt u meer informatie over de diensten van Deltacom? Neem dan contact met ons op.