Deltacom klanten aan het woord: Stuncroft

“Probleemloze verhuizing Stuncroft: naar Den Bosch én Deltacom-Cloud.nl”

Stuncroft Tailoring verhuisde onlangs vanuit Eindhoven naar ’s Hertogenbosch. Het werd een operatie zonder problemen. “We zijn daarbij voor onze ICT ondersteund door Deltacom. De verhuizing is prima en ook professioneel verlopen. Ik geef daarbij graag een verdiend compliment aan het Deltacom-team”, aldus directeur Herbert van Overdijk.

Hij is sinds 2009 werkzaam voor Stuncroft. “Ons bedrijf produceert heren- en dameskostuums. We maken daarbij gebruik van onze eigen fabriek in Roemenië, maar werken ook vanuit landen als India, Italië, Engeland, China, Vietnam en Bangladesh. We hebben bewust gekozen voor Deltacom. Deze leverancier heeft alles in eigen huis en beschikt over uitstekende ervaring met hun eigen Deltacom-Cloud.nl.

Werken in de Cloud is voor ons optimaal. We beschikken nu over een centrale dataopslag en kunnen bestanden delen. Dat is belangrijk voor de samenwerking met onze partners. Op welke locatie gewerkt wordt maakt nu ook niets meer uit. Het gebeurt wereldwijd. Deltacom biedt support met hun helpdesk die tussen 8.00 en 20.00 uur paraat staat. In verband ook met het tijdverschil in het buitenland werkt dit fantastisch.

De andere voordelen zijn eveneens evident: up-to-date software, goede back-up en adequate virusbescherming. Daarnaast is de overeenkomst die we voor Deltacom-Cloud.nl afsloten flexibel en dat is eveneens prettig. Geen langlopende contracten, waar je aan vastzit. Als er een verandering plaats vindt kunnen we alles snel en flexibel afstemmen op onze behoefte.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Stuncroft als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.