Deltacom klanten aan het woord: Stuncroft

“Probleemloze verhuizing Stuncroft: naar Den Bosch én Deltacom-Cloud.nl”

Stuncroft Tailoring verhuisde onlangs vanuit Eindhoven naar ’s Hertogenbosch. Het werd een operatie zonder problemen. “We zijn daarbij voor onze ICT ondersteund door Deltacom. De verhuizing is prima en ook professioneel verlopen. Ik geef daarbij graag een verdiend compliment aan het Deltacom-team”, aldus directeur Herbert van Overdijk.

Hij is sinds 2009 werkzaam voor Stuncroft. “Ons bedrijf produceert heren- en dameskostuums. We maken daarbij gebruik van onze eigen fabriek in Roemenië, maar werken ook vanuit landen als India, Italië, Engeland, China, Vietnam en Bangladesh. We hebben bewust gekozen voor Deltacom. Deze leverancier heeft alles in eigen huis en beschikt over uitstekende ervaring met hun eigen Deltacom-Cloud.nl.

Werken in de Cloud is voor ons optimaal. We beschikken nu over een centrale dataopslag en kunnen bestanden delen. Dat is belangrijk voor de samenwerking met onze partners. Op welke locatie gewerkt wordt maakt nu ook niets meer uit. Het gebeurt wereldwijd. Deltacom biedt support met hun helpdesk die tussen 8.00 en 20.00 uur paraat staat. In verband ook met het tijdverschil in het buitenland werkt dit fantastisch.

De andere voordelen zijn eveneens evident: up-to-date software, goede back-up en adequate virusbescherming. Daarnaast is de overeenkomst die we voor Deltacom-Cloud.nl afsloten flexibel en dat is eveneens prettig. Geen langlopende contracten, waar je aan vastzit. Als er een verandering plaats vindt kunnen we alles snel en flexibel afstemmen op onze behoefte.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Stuncroft als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.