Deltacom klanten aan het woord: Somers Hoveniers

“Deltacom zorgde er met een rondleiding in het datacenter voor dat werken in de Cloud tastbaar werd”

Somers Hoveniers is al jaren een begrip op tuingebied in Valkenswaard. Het vooraanstaande Hoveniersbedrijf durft te dromen en nodigt al haar klanten van harte uit om, bij het ontwerpen van een tuin, ditzelfde te doen. Het blijft echter niet bij dromen. Bij het verwezenlijken van uw tuindroom, kunt u namelijk vertrouwen op de ruime, deskundige ervaring en het vakmanschap van het team van Somers Hoveniers. Een team dat bestaat uit uitsluitend gediplomeerde allround hoveniers; harde werkers die vol passie gaan voor het leveren en onderhouden van kwaliteitstuinen.

Groei vraagt om verdere professionalisering

Stilstaan is achteruitgaan en is daarom geen optie voor Somers Hoveniers. Eigenaar Willem Somers is dan ook trots op het feit dat het bedrijf een mooie groei doormaakt. Een groei die vraagt om verdere professionalisering, ook op het gebied van ICT. “Denken en werken in kwaliteit loont altijd. Een visie waarvan wij het van wezenlijk belang vonden dat onze toekomstige ICT-partner die met ons zou delen en waardoor wij uiteindelijk voor Deltacom en Deltacom-Cloud.nl hebben gekozen. Een best ingrijpende verandering die – dankzij een volledig operationele testomgeving voorafgaand aan de definitieve systeemoverstap – vlekkeloos is verlopen.”

Tastbaar maken van Werken in de Cloud

“Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker, dus ook voor Somers Hoveniers. In aanvang bestonden er nog wat twijfels voor wat betreft de veiligheid van het werken in de Cloud. Reden voor Deltacom om ons uit te nodigen in het datacenter in Steenbergen om het werken in de Cloud voor ons meer tastbaar te maken. Dankzij de uitgebreide en verhelderende rondleiding zijn al onze twijfels weggenomen. Erg onder de indruk zijn wij van de zeer actieve wijze waarop het Datacenter zich bezighoudt met beveiliging en de preventieve- en reactieve oplossing in geval van stroomuitval, inbraak of brand. Dit, samen met het feit dat Deltacom zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd is, is voor ons doorslaggevend geweest bij het maken van deze belangrijke keuze.”

Prettige samenwerking

“Het gevoel was goed en op basis van vertrouwen zijn we de samenwerking met Deltacom aangegaan. Of het in de praktijk dan ook gaat werken, moet de tijd leren. Gelukkig blijkt onze verwachting geen illusie te zijn geweest en worden wij keer op keer bevestigd in ons goede gevoel.  Deltacom denkt, net als wij, niet in kosten maar in kwaliteit. De korte lijnen met de helpdesk, maken het contact heel persoonlijk en fijn. Verder maken de garantie van continuïteit van het product en de flexibele aanpassingsmogelijkheden bij groei of krimp van de organisatie dat wij onze toekomst, ook op ICT-gebied, heel zonnig tegemoetzien!”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Somers Hoveniers als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.