Deltacom klanten aan het woord: Opifex

Opifex ervaart de voordelen van Deltacom-Cloud.nl en Print-as-a-Service (PAAS)

Het bedrijf Opifex in Bergen op Zoom is sinds 2012 een goede relatie van Deltacom. “Opifex biedt advies en uitvoering op maat voor vraagstukken op het gebied van milieu, bouw en ruimtelijke ordening. Van sloop, infrastructuur en saneringen tot nieuwbouw, bouwbegeleiding en trajecten rond vergunningen. Onze ervaringen met Deltacom zijn ronduit positief. Het moge duidelijk zijn dat ICT in ons bedrijf cruciaal is en zonder problemen dient te functioneren. Sinds kort ervaren we de flexibiliteit van het werken in Cloud van Deltacom. Dat betekent dat we niet langer plaatsgebonden zijn, maar kunnen werken op elke plek waar internet voorhanden is. We beschikken over computerplekken voor een vast bedrag per maand, zonder investeringen. Bij veranderingen in onze organisatie is de overeenkomst met Deltacom ook flexibel aan te passen, bijvoorbeeld als er een werkplek bijkomt. En we maken gebruik van altijd de nieuwste software, uitstekende virusprotectie en perfecte back-up voorzieningen”, vertellen Herman van Dort en Paul Mesman van Opifex.

Dik tevreden over Print-as-a-service (PAAS)

“Ook maken we nu gebruik van de Print-As-A-Service oplossing van Deltacom. PAAS biedt ons net als Deltacom-Cloud.nl veel flexibiliteit, want ook deze voorziening is schaalbaar, zonder een langdurig contract. En – zeker niet onbelangrijk – het betekent een kostenbesparing vanwege lagere printkosten. We hebben daarnaast geen aanschafkosten en betalen slechts een vaste vergoeding per gebruiker per maand. We weten vooraf precies waar we aan toe zijn. Prettig is ook dat we zaken doen met één partij: Deltacom verzorgde de installatie, doet het beheer en geeft service en support. Kortom, we zijn dik tevreden.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Opifex als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.