Deltacom klanten aan het woord: Monaco bv

“Als meer dan 90.000 mensen jouw software gebruiken moet de ICT perfect geregeld zijn”

Het bedrijf Monaco bv levert onder het motto ‘Partner in Planning’ sinds 2000 vanuit Breda software voor planning. Dat gebeurt via het principe ‘Software as a service’ (SAAS). De oprichters van het bedrijf – Paul Goes, Christa de Vries en Pascalle Josse – hebben in de jaren van hun bestaan de markt geleidelijk zien veranderen. “Onze softwareoplossingen worden steeds meer als een dienst aangeboden. Er is steeds meer vraag naar SaaS aanbieden van systemen. Onze klanten willen volledig ontzorgd worden en leggen de verantwoordelijkheid in onze handen”.

‘Fixed price’ oplossing

“Monaco heeft wat dat betreft dezelfde werkwijze als Deltacom. Na contact met de klant en een gerichte inventarisatie van de behoeften bieden wij een ‘fixed price’ oplossing. Dit houdt in dat onze klant exact weet waar hij aan toe is en geen onvoorziene kosten krijgt. Dit in tegenstelling tot de werkwijze van andere aanbieders, waarbij softwareontwikkeling vaak gepaard gaat met veel werkuren, testen, aanpassingen en nazorg, met als gevolg vaak heel wat extra kosten”, vertelt Paul Goes.

Afspraken nakomen

“De kracht van onze organisatie, waarin we met 27 fte werken, is naast uitstekende producten, dat we afspraken maken die we nakomen. We houden ons aan een gegeven woord. Ook daarin zien we overeenkomsten met Deltacom. Met hen werken we nu ruim tien jaar samen. Deltacom is duidelijk in communicatie, opereert zeer flexibel en zorgt ervoor dat onze data optimaal beveiligd is. Dat maakt hen tot onze ideale partner om mee samen te werken, ook naar onze eindklanten”.

Perfect geregeld

Paul Goes benadrukt het belang van een perfect funtionerende ICT. “Als meer dan 90.000 mensen jouw software gebruiken, moet alles op dat gebied wel perfect geregeld zijn. Monaco bv groeit gestaag door en we ontwikkelden ook ‘Milano’: software die gericht is op distributie en logistiek, opslag, (container) in- en verkoop en opvolgsystemen. Dit product is verder ontwikkeld in samenwerking met een internationaal opererende handelsorganisatie. De software draait eveneens op beveiligde servers van Deltacom en wordt door het Deltacom-team beheerd. Dat geldt eveneens voor de server die in ons eigen netwerk staat. Kortom, we zijn dik tevreden over de samenwerking met Deltacom. Overigens installeerde Deltacom ook de Toshiba printoplossing in ons bedrijf en ook die draait exact zoals het hoort”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Monaco bv als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.