Deltacom klanten aan het woord: Health2Work

“Niet bepaald op steenworpafstand, maar toch altijd heel dichtbij”

Health2Work is één van de grootste spelers op het gebied van ergonomie in Nederland. Met als doel het adviseren over en het verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen, bedienen zij vanuit het Friese plaatsje Surhuisterveen, het Gooise Blaricum en het Belgische Gentbrugge een breed scala aan klanten: van ZZP-ers tot Multinationals en dat zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Op advies van Deltacom koos Health2Work drie jaar geleden voor de Multifunctionals van Toshiba. Alle functionaliteiten (kopiëren, printen, faxen en scannen) zijn hierdoor op één board geïntegreerd en werken perfect samen. Een uiterst geschikte oplossing die ook binnen het bedrijf zelf bijdraagt aan een gezonde en efficiënte werkomgeving, waardoor de medewerkers volop energie hebben en houden om optimaal te blijven presteren.

Fysieke afstand van ondergeschikt belang

Algemeen directeur Douwe Jan Boersma verkreeg zijn expertise op dit gebied door zijn jarenlange werk als exportmanager van een fabrikant in ergonomische stoelen en accessoires door heel Europa. In Scandinavië leerde hij in 2006 zijn huidige compagnon en commercieel directeur Floris Lindeman kennen en tijdens een zakentrip naar Noorwegen maakte hij destijds ook voor het eerst kennis met Patrick Hendriks. De vele raakvlakken zorgde voor een snelle en leuke klik tussen de Fries en de Brabander en dit bleek de basis voor een jarenlang en goed contact. Boersma: “Bij mijn keuze voor zakenpartners kies ik voor diegenen die me inspireren en motiveren om het beste uit mezelf en uit het bedrijf te halen. Binnen ons bedrijf voeren wij een ‘human relation culture’, waarbij wij vanuit een harmoniemodel met elkaar omgaan en communicatie en vertrouwen de hoofdingrediënten vormen.  Wanneer die bijzondere klik en dat vertrouwen er is, vormt de fysieke afstand voor mij in geen enkel opzicht een belemmering”.

Toshiba Multifunctionals

“Door bedrijfsgroei ontstond bij ons drie jaar geleden de behoefte aan multifunctionele printapparatuur. Om me hierover deskundig te laten adviseren, heb ik toen als vanzelfsprekend Patrick benaderd. De door Deltacom aangedragen maatoplossing voor onze behoefte, waren de Multifunctionals van Toshiba. Inmiddels hebben wij bij verschillende vestigingen al vier apparaten in bedrijf en ontzorgt Deltacom ons volledig op het gebied levering, onderhoud en reparaties van onze printer- en scaninfrastructuur.” Volgens Boersma heeft de fijne samenwerking er ook voor gezorgd dat Health2Work zich ook op het gebied van ICT-beveiliging door Deltacom laat adviseren. “Vooruitlopend op de nieuwe privacywetgeving die in 2018 van kracht gaat, hebben wij door Deltacom een bedrijfsscan laten uitvoeren. Deze scan sterkt ons in het vertrouwen dat we, als de tijd daar is, ook op dit gebied niet voor onaangename verrassingen komen te staan en aan alle voorschriften voldoen.”

No-nonsense met groot oog voor de klant

“Net als wij is Deltacom een nuchter en no-nonsense bedrijf met een groot oog voor de klant. Deze competenties en onze positieve ervaringen met Deltacom, maken dat wij het bedrijf dan ook regelmatig aanbevelen bij zakenrelaties. Dit heeft Deltacom hier inmiddels al drie extra klanten opgeleverd. Klanten die net als wij niets merken van de geografische afstand. Deltacom is immers altijd nabij voor de allerbeste oplossing!”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Health2Work als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.