Deltacom klanten aan het woord: Gebr. van Duijn BV

“Een professionele aanpak, korte lijnen en een duurzame relatie”

In 1952 startte vader Van Duijn zijn glastuinbouwbedrijf in het Westlandse De Lier. Nu, ruim vijf decennia later zwaaien zijn drie zoons Pleun, Rob en Jan de scepter over drie bedrijven die op een totaal van maar liefst 22,5 hectare het hele jaar rond aubergines telen. Hun teelt wordt aangeboden via Purple Pride, een samenwerking met twee andere auberginetelers. De hoofdvestiging van Gebroeders Van Duijn bv is in Steenbergen. Hier wordt de administratie en de afdeling P&O aangestuurd door  broer Rob. De twee overige bedrijven zijn in Oosterland en Westdorpe. Het totale personeelsbestand telt 90 FTE en bestaat uit zowel vaste als flex medewerkers.

Lokaal goed geregeld

Rob van Duijn is tevreden over de goede samenwerking met Deltacom. “De groei van ons bedrijf is in de afgelopen jaren stap voor stap gegaan. We beseften al wel dat ICT een belangrijke plaats in onze bedrijfsvoering zou gaan innemen. Om die reden waren we blij dat we dit lokaal konden regelen. Korte lijnen zijn immers belangrijk om de ICT-processen voor onze drie bedrijven goed geregeld te hebben. In 2010 en 2011 hebben we ons complete ICT-beheer verplaatst naar Deltacom. We werken nu met onze gehele organisatie vanuit de Deltacom Cloud, dat betekent dat we gemakkelijk data kunnen delen. Dit is voor onze drie bedrijven een enorme uitkomst”.

Duurzame relatie

De overstap naar Deltacom-Cloud.nl is heel soepel gegaan. We hebben nu ook een uitstekende back-up en het onderhoud gebeurt professioneel. En, heel belangrijk ook, de beveiliging is goed geregeld. Ook dat is vandaag de dag essentieel. Dit alles gebeurt vanuit het eigen datacenter van Deltacom. Prettig aan Deltacom is overigens ook dat dit – net als wij – een familiebedrijf is. Je merkt dat er op eenzelfde manier gewerkt wordt. Het gaat daarbij om goede dienstverlening en een duurzame relatie”.

Razendsnel internet

“Groot voordeel is ook dat we in Steenbergen de beschikking hebben over een glasvezelverbinding. Hierdoor beschikken we over razendsnel Internet. Met het enorm toegenomen dataverkeer is dat een groot pluspunt. Met de toekomstige ontwikkelingen en koppeling van systemen is snelheid een kritieke factor”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Van Duijn als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.