Deltacom klanten aan het woord: Fysio Active

“Onze data en de persoonsgegevens van onze klanten zijn uitstekend beveiligd”

Fysio Active is gevestigd in een nieuwe praktijkruimte in de wijk Meilust (Bergen op Zoom Noord) aan de Fruiteniersdreef 4. Met een team van gedreven specialisten wordt een breed pakket diensten geboden.

“Wij zijn een kleinschalige praktijk voor fysiotherapie. We hebben een uitgebreid aanbod van specialisaties: naast de reguliere fysiotherapie bieden we ook manuele therapie, oedeem-, hapto-, bekken- en ademhalingstherapie. Daarnaast (neuro)revalidatie, RBT-training en medische fitness. De praktijk blijft groeiende, dus we hebben besloten om een tweede vestiging te gaan openen”, vertelt Wim Douw.

Flexibel, stabiel en veilig

Fysio Active werkt met haar specifieke software in Deltacom-Cloud.nl. “We zijn hier heel tevreden over. Het biedt ons zowel stabiliteit als flexibiliteit. Belangrijk vinden we ook de adequate beveiliging van data en persoonsgegevens. Die is in goede handen bij Deltacom. Niet voor niets zijn zij zowel ISO als NEN gecertificeerd. We maken overigens ook gebruik van VOIP voor onze telefonie en printen op een printer die wordt onderhouden door Deltacom.”

Helpdesk van 8 tot 20u bereikbaar

“We hebben een uitstekende relatie en worden altijd keurig geholpen. Als er eens een probleempje is, kunnen we tussen 8:00 en 20:00 uur terecht en dat is prettig. Het fijne aan Deltacom is de persoonlijke aanpak. Ze zijn een familiebedrijf en hebben een lange termijn visie, waarbij je als klant centraal staat. In zo’n aanpak herkennen wij ons volledig. Het is immers ook onze manier van werken”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Fysio Active als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.