Deltacom klanten aan het woord: FAKOPS en KRAC! Uitzendbureau

“Toen het tijd was voor een profesionaliseringsslag, kozen wij voor een partner binnen ons netwerk”

In Bergen op Zoom zwaaien Alwin van Dongen en John Krist de scepter bij FAKOPS For All Kinds Of Payroll Services. Als specialist op het gebied van salarisadministratie en payroll services, ontzorgt FAKOPS ondernemingen en instellingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Naast zijn werkzaamheden bij FAKOPS, is Alwin van Dongen tevens mede-verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering bij – het eveneens in Bergen op Zoom gevestigde – KRAC! Uitzendbureau. “Voor beide ondernemingen geldt dat het begrip ontzorgen niet weg te denken bij het hedendaagse service gerichte werken. Om onze klanten optimaal te kunnen blijven ontzorgen, hebben wij behoefte aan samenwerkingspartners die ons op andere specialistische vakgebieden ontzorgen.”

Professionaliseringsslag noodzakelijk

“Op het gebied van kantoorautomatisering zijn zowel FAKOPS als KRAC! vanaf de oprichting – FAKOPS in 2013 en KRAC! in 2016 – geheel selfsupporting geweest. Door de mooie bedrijfsgroei die beide organisaties hebben doorgemaakt, bleek begin dit jaar onze interne kennis op dit gebied niet langer toereikend en waren wij genoodzaakt om een professionaliseringsslag te maken. Met de strengere wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens in het vooruitzicht, waren wij daarnaast ook van mening dat de overstap naar een Cloudomgeving niet langer door ons kon worden uitgesteld.”

Geen mooie verhalen, maar wel duidelijke

“Bij het selecteren van een nieuwe samenwerkingspartner is, naast het beschikken over deskundige kennis, het spreken van dezelfde taal één van de belangrijke voorwaardes die wij stellen. Wij beloven onze klanten geen mooie verhalen, maar wel duidelijke. We vinden het belangrijk dat onze samenwerkingspartners diezelfde mening zijn toegedaan. Daarnaast geloven wij in de kracht van het samenwerken van professionals en specialisten binnen een netwerk. Dit is de reden dat wij in eerste instantie altijd binnen onze directe omgeving op zoek gaan naar een geschikte partner. Met Bergen op Zoom als standplaats, gaan wij bijvoorbeeld niet zoeken naar een ICT-partner in Amsterdam. Zéker niet wanneer er zo dicht bij huis een zeer geschikte en betrouwbare kandidaat blijkt te zijn.”

Nedzone Datacenter dichtbij de bron

“Vanuit ons netwerk was Deltacom – in de persoon van Patrick Hendriks – inmiddels een vertrouwd gezicht en wisten wij dat het bedrijf zich in de loop der tijd had opgewerkt tot sterke speler binnen de regio. Toen ook nog eens bleek dat het datacenter van Nedzone zich dichtbij de bron in Steenbergen bevindt, was onze keuze snel gemaakt. Tijdens onze nog korte, maar intensieve samenwerking zijn onze hooggespannen verwachtingen bewaarheid.  Net als FAKOPS en KRAC! is Deltacom zakelijk, snel, betrokken, toegankelijk en concreet. We zijn onder de indruk van de hoge mate van betrokkenheid op alle niveaus binnen de organisatie; van management tot werkvloer. Ook voor wat betreft het spreken van dezelfde taal zit het meer dan goed; geen mooie verhalen, maar wel duidelijke!”

Bekijk hier de voorbeeldcase van FAKOPS en KRAC! Uitzendbureau als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.