Deltacom klanten aan het woord: Eco-Point

“Het advies van Deltacom sluit perfect aan op onze behoefte en op onze bedrijfsfilosofie”

Eco-Point uit Halsteren is een innovatieve ontwikkelaar en producent van ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen. Het in 1991 opgerichte bedrijf was een pionier op dit terrein en groeide uit tot een multinationale onderneming. Het eerste deel van de bedrijfsnaam Eco-Point staat voor ecologisch en economisch verantwoord. Recentelijk koos Eco-Point op advies van Deltacom voor de unieke Eco-MFP printoplossing van Toshiba. Daarmee doet Eco-Point haar naam eer aan. Deze printoplossing is namelijk én ecologisch én economisch verantwoord.

Demonstratie bij Toshiba Tec

General manager Wim Serno van Eco-Point stelt een goede verwachting te hebben over de wat hij noemt de ‘2.0-versie’ van het systeem. “We hebben al jaren ervaring met Toshiba en deze printsystemen voldoen uitstekend. Recentelijk zijn we op uitnodiging van Patrick Hendriks van Deltacom bij Toshiba Tec op bezoek geweest. De demonstratie van het nieuwe Eco-MFP voldeed aan onze verwachtingen. Deze 2.0 versie heeft zowel de mogelijkheid om wisbare toner te gebruiken als vaste toner. Bij bepaalde toepassingen is dat laatste voor ons zeker ook van belang. We kennen Toshiba als een koploper op het terrein van duurzame innovaties. Ook zij werken daarmee aan een groenere en meer duurzame maatschappij. Daarin herkent ook Eco-Point zich zeker. Onze doelstelling is immers altijd al geweest om voor en vooruit te lopen. We zijn daarbij innovatief en ecologisch”.

Printpapier opnieuw gebruiken

De Eco-MFP is een multifunctioneel systeem met volledige functionaliteit en met de bijzondere en unieke mogelijkheid om het beeld van reeds geprinte documenten te wissen. En dat zelfs tot vijfmaal toe. Hiermee wordt significant op papierverbruik bespaard. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar hierdoor wordt bijgedragen aan een groene en duurzame toekomst. De Toshiba Eco-MFP is opgenomen op de Milieulijst 2016. Ook dit betekent financieel voordeel vanwege de MIA/VAMIL-regeling. Van het aanschafbedrag mag namelijk 36% in mindering gebracht worden op de fiscale winst, terwijl 75% van de investering versneld kan worden afgeschreven.

Goed geregeld

“In het servicecontract is alles voor ons geregeld: de machine, onderhoud, toners en een vooraf afgesproken hoeveelheid afdrukken. Daarbij zorgen specialisten voor een vakkundige installatie en begeleiding. We hadden werkelijk nergens omkijken naar. Dit innovatieve printsysteem past uitstekend bij onze werkwijze.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Eco-Point als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.