Deltacom klanten aan het woord: Doomen & Quist

“Mede door de clouddiensten van Deltacom kunnen wij een waardevolle, proactieve dienstverlener zijn voor onze klanten”

Doomen & Quist is een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Oud Gastel. Met een team van jonge betrokken professionals, hebben zij alles in huis wat een ondernemer nodig heeft op het gebied van accountancy, fiscale advisering, salarisadministratie en overige bedrijfsadvisering. Ad Doomen richtte het bedrijf in 2003 op en zijn zoon Koen trad in 2010 toe tot de onderneming. Dankzij de mooie bedrijfsgroei vond in 2014 de fusie met Dennis Quist en daarmee de geboorte van ‘Doomen & Quist’ plaats. De fusie bleek niet onfortuinlijk; het bedrijf verwacht op korte termijn door te groeien van 10 naar 20 FTE.

Accountantsvak aan veel verandering onderhevig

De daadwerkelijke formule tot succes geeft het tweetal natuurlijk niet zomaar bloot. Wel zijn zij bereid om één van de belangrijk(st)e hoofdingrediënten te benoemen: “Er zijn ontzettend veel facetten binnen het accountantswerk. Zo komt een accountant bij een grote diversiteit aan klanten, die onderling erg van elkaar kunnen verschillen. Dit maakt ons werk zo boeiend, maar zorgt er ook voor dat ons vak aan veel verandering onderhevig is. Het is belangrijk om hierop in te kunnen spelen.”

Mee kunnen blijven bewegen is cruciaal

“De adviserende rol van de accountant is natuurlijk niets nieuws. Wat wél nieuw is, is dat klanten de accountant niet alleen zien als adviseur voor administratieve werkzaamheden, maar dat zij ook voor advies op andere vakgebieden bij ons aankloppen. Om optimaal mee te kunnen blijven bewegen met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe behoeftes vanuit de klant, zijn wij dan ook voortdurend op zoek naar de allernieuwste vormen van adviserende dienstverlening. Onze focus ligt hierbij op het heden en niet op het verleden. Mede daardoor vinden wij het van essentieel belang om de allerbeste experts en partners om ons heen te verzamelen: mensen die beschikken over parate kennis en die met ons mee durven te innoveren en te veranderen.”

3 x Plus = +++

“Op het gebied van ICT en automatisering is Tel-it van meet af aan onze huisleverancier en maken wij gebruik van diverse software pakketten. Toen wij begin 2017 de afweging maakten om òf te investeren in ICT òf ICT af te zullen gaan nemen in de vorm van een cloudoplossing, adviseerde Sjors van de Lindeloof ons het laatste. Op basis van Sjors’ positieve ervaringen met Deltacom en hun expertise op het gebied van software vanuit de Cloud, kozen wij op zijn advies voor Deltacom-Cloud.nl. Deltacom zou zich vanaf toen toespitsen op het leveren van de clouddienst en Tel-it op het on-site support. Een drie-eenheid die het resultaat is van de rekenformule ‘3 x Plus = +++ ‘.”

Verzekerd van veilige omgeving

“Nooit gedacht en verwacht wat er precies achter de schermen is georganiseerd om alles goed en veilig in te richten,” zegt Koen Doomen. “Dit werd ons duidelijk na ons bezoek aan het datacenter in Steenbergen. Bijzonder onder de indruk waren wij van alle (veiligheids)maatregelen die hier getroffen zijn. Daarnaast is de wetenschap dat Deltacom ISO 270001 en NEN 7510 is gecertificeerd, voor ons van absolute meerwaarde. Het versterkt ons in het vertrouwen dat onze data en software in een veilige omgeving wordt aangeboden en dat wij in Deltacom een uitstekende partner en specialist hebben gevonden.”

Optimaal indelen kostbare tijd

“Doordat wij volledig kunnen vertrouwen op een goed geautomatiseerd systeem, kunnen wij ons focussen op onze steeds proactiever geworden rol. Het stelt ons in staat om voor onze klanten een sparringpartner te zijn die op een kritische manier meedenkt in zijn processen.  De accountant anno nu beperkt zich niet tot het inkloppen van cijfers, maar speelt een belangrijke rol in het geven van (strategisch) advies. In deze nieuwe rol moeten gegevens snel en vertrouwd verwerkt kunnen worden, zodat er voldoende tijd is om bij onze klanten te kunnen zijn en ook daadwerkelijk een relatie op te kunnen bouwen.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Doomen & Quist als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.