Deltacom klanten aan het woord: De Bont Elektrotechniek

“Mede door de clouddiensten van Deltacom kunnen wij een waardevolle, proactieve dienstverlener zijn voor onze klanten”

Sinds de introductie van Deltacom-Cloud.nl is het aantal gebruikers dat gebruik maakt van de clouddiensten van Deltacom enorm gestegen. Dat is niet voor niets, gebruikers van Deltacom-Cloud.nl ervaren de voordelen. Die zijn onmiskenbaar: veilig, ­betrouwbaar, up-to-date en op elke plaats met internet beschikken over een werkplek. Eigenaar Alwin de Bont van de Bont Elektrotechniek – gevestigd op industrieterrein Borchwerf ­II in Roosendaal / Oud Gastel – is enthousiast over zijn beslissing om gebruik te maken van Deltacom-Cloud.nl. De Bont is met meer dan 20 vakbekwame en gemotiveerde medewerkers een totaalaanbieder in de elektro- en beveiligingstechniek. Het bedrijf is actief op het gebied van woningbouw, renovatie, domotica, utiliteit en duurzame oplossingen.

Geen grote investeringen nodig

“Voor ons kwam deze oplossing op een juist ­moment. We werkten in een verouderde serveromgeving en waren aan vernieuwing toe. We hebben ons goed ­georiënteerd, temeer omdat de IT in ons bedrijf zo’n belangrijke rol speelt. Aanvankelijk ben je wat gereserveerd als een fenomeen als clouddiensten ter sprake komt. We kennen Deltacom echter als een ­betrouwbare partner en hebben naar hun advies geluisterd. Het gemakkelijk op afstand kunnen werken is voor onze monteurs een uitkomst. Ze kunnen onderweg eenvoudig inloggen. Ook het argument dat er geen grote investeringen nodig zijn en dat de betaling per ­­gebruiker per maand plaatsvindt, is aantrekkelijk”.

Geruststellende continuïteit

“De cloud­diensten van Deltacom vrijwaren ons ook van toekomstige ­problemen: er is geen gevaar dat de server het begeeft en dat zorgt voor geruststellende continuïteit. Dat geldt ook voor de veilige back-ups die automatisch worden gemaakt. Ook dat is nu een zorg minder”, ­aldus Alwin de Bont. Hij is ook lovend over het korte implementatietraject. “Deltacom maakt voor de feitelijke ingebruikname een complete nieuwe werkomgeving. Die konden wij eerst uitvoerig testen. Vervolgens kon direct worden overgegaan tot de ingebruikname. Dat alles scheelde behoorlijk wat stress”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van De Bont Elektrotechniek als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.