Deltacom klanten aan het woord: BVR Groep

“Private Cloudoplossing ondersteunt processen BVR-groep”

De in 1984 opgerichte BVR-groep vormt met vier werkmaatschappijen een bouwgroep die bekendheid geniet in de regio’s Noord-Brabant, Zeeland, Noord- en Zuidholland, Utrecht en Gelderland. “Wij zijn een innovatieve, vernieuwende no-nonsense bouwgroep. We zijn actief op verschillende terreinen van de bouwnijverheid: woning- en utiliteitsbouw, maar ook herstructurering, stadsvernieuwing, renovatie, restauratie en onderhoud. Daarbij werken we in bouwteamverband of op eigen initiatief”, zo vatten de directeuren Peter Suijkerbuijk en Tonny Vromans de activiteiten van BVR-groep samen.

Stabiele ICT-omgeving is essentieel

Het spreekt voor zich dat een bouwonderneming die zich bezighoudt met veelal complexe processen wil kunnen vertrouwen op een stabiele ICT-omgeving. “Wij zijn er trots op dat wij ook de BVR-groep tot onze klanten mogen rekenen. Op dit moment draait de voor BVR-groep belangrijke ERP-software binnen een eigen private Cloud omgeving die wij in het datacentrum in Steenbergen hebben ingericht. De migratie naar Office 365 is zojuist voltooid en we treffen nu voorbereidingen om de kantoorautomatisering verder te centraliseren en volledig naar de Cloud te brengen”, vertelt commercieel directeur Patrick Hendriks van Deltacom.

Betrouwbaar en veilig

“Deltacom is een familiebedrijf waarbinnen met een lange termijnvisie wordt gebouwd aan duurzame relaties met klanten, medewerkers en leveranciers. Continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid vormen het fundament van onze systeembeheerdiensten en clouddiensten. Informatieveiligheid staat daarbij voorop. Deltacom beschikt dan ook over de juiste certificeringen op dit gebied. Onze manier van denken en werken sluit uitstekend aan bij de visie van de BVR-groep. We zijn dan ook extra blij met onze plezierige samenwerking”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van BVR Groep als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.