Deltacom klanten aan het woord: Business club JONG!

“We zijn aangenaam verrast door de kennis, ervaring en kwaliteit van de dienstverlening van Deltacom”

In de plaatsen Veldhoven, Deurne, Nuenen, Valkenswaard en Weert is business club JONG! Actief. Een bruisend frisse netwerkclub die is opgericht door Sake Kingma met als doelstelling om jonge, actieve ondernemers en werknemers bij elkaar te brengen en in informele sfeer met elkaar te sparren over alle daagse zaken.

Doordat de leden niet alleen jong en gezellig zijn, maar zeker ook ondernemend en nieuwsgierig is deelname aan JONG! voor hen stimulerend en motiverend. En dat blijkt aanstekelijk. “We groeien boven verwachting hard. Ons concept slaat aan en we krijgen vanuit meerdere plaatsen in de gehele provincie Brabant, maar ook uit Zeeland en Gelderland de vraag om ook daar een JONG! Business club op te richten”, vertelt oprichter Sake Kingma. “Dat betekent een professionalisering van onze organisatie. Dit was voor ons de reden om onze ICT serieus aan te pakken en onder te brengen bij een deskundige organisatie waarop we volledig kunnen vertrouwen. Omdat Deltacom – via ons lid Patrick Hendriks – al vanaf onze oprichting bij JONGVeldhoven! betrokken is, kozen we dit bedrijf als eerste aanspreekpunt. En we werden aangenaam verrast door hun kennis, ervaring en de kwaliteit van hun dienstverlening”.

Goede helpdesk

Die mening deelt ook medebestuurslid Quincy Rossieau. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het online platform van JONG!. “Ideaal ook is dat we gebruik kunnen maken van de Deltacom Helpdesk. Die is op werkdagen stand-by tussen 8:00 en 20:00 uur. Overigens niet alleen voor JONG! zelf, maar ook voor alle aangesloten leden van onze business club.”

Veiligheid gegarandeerd

JONG! besloot tevens om de Office 365 accounts via Deltacom-Cloud.nl te laten lopen. Bestuurslid Jorn Schaffer is daar blij mee. “Deltacom is zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Dat zegt het nodige over de kwaliteit van dit bedrijf op het gebied van veiligheid met betrekking tot de handling van onze data. Informatiebeveiliging  is in deze tijd toch echt een noodzaak”.

Kijkje achter de schermen

Het bestuur van JONG! was te gast bij het datacenter Nedzone, een zusterbedrijf van Deltacom. “De beveiligingsmaatregelen, de techniek en de procedures bij dit bedrijf hebben indruk op ons gemaakt. Ze versterken ons in het gevoel dat onze data in goede handen is. Overigens adviseren wij al onze leden om eens een kijkje achter de schermen van zowel Deltacom als het datacenter Nedzone te nemen. Je wordt dan optimaal geïnformeerd over het werken in de Cloud.”

Uitnodiging

Patrick Hendriks – commercieel directeur bij Deltacom – is trots op het vertrouwen dat ook JONG! aan Deltacom schonk. “Deze ondernemende club van gemotiveerde mensen stimuleert enorm. Ik spreek uit ervaring. Ik ben in Eindhoven geboren, maar heb altijd in Veldhoven gewoond. Het is bijzonder om via JONG! in contact te blijven met klasgenoten van vroeger die nu een functie in het bedrijfsleven hebben. Het is ook leuk om leden van JONG! in ons bedrijf te mogen ontvangen en ze een rondleiding te geven in het datacenter Nedzone. De leden die we al op bezoek kregen zijn enthousiast. Een aantal van hen overweegt om onze dienst te testen en te gaan gebruiken, want we hebben een uniek verkoopargument. We bieden namelijk kosteloos een testomgeving aan, zodat onze nieuwe klanten kunnen ervaren welke mogelijkheden de hedendaagse ICT hen biedt. Hierdoor kan er zorgeloos en zonder stress worden gekozen voor de optimale oplossing met de beste performance. Ik nodig alle leden van JONG! uit een afspraak met me te maken. Dat kan via telefoon (0167) 54 22 54 of door te mailen naar: patrick@deltacom.nl.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Business Club JONG als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.