Deltacom klanten aan het woord: Bergh Bouw

Ons bedrijf is enorm gebaat bij probleemloze flexibiliteit 

Bergh Bouw is een van de vier Bergh bedrijven. Het multidisciplinaire bedrijf realiseert complexe vraagstukken voor gebouwen in de sectoren wonen en zorg, onderwijs, utiliteit, industrie en recreatie. Bergh Bouw is gevestigd aan de Witteveenweg in Bergen op Zoom en kent in deze plaats een rijke historie, die teruggaat tot 1958.

“Met ons team van 45 medewerkers werken we met volle inzet naar waardevolle totaaloplossingen voor onze klanten. We doen dat vanuit de klantwaardering die bij ons volledig centraal staat. En we letten er bij alles nauw op dat ons werk een bijdrage levert aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving. We zien daarbij duurzaamheid niet alleen als een maatschappelijke plicht, maar zijn overtuigd van de economische waarde die dit heeft. Verantwoord ondernemen is bij ons beslist geen containerbegrip”, zo verwoordt directeur Sjef Jongbloed de werkwijze van zijn bedrijf.

De Bergh bedrijven zijn onlangs gaan werken in de Deltacom Cloud en er is alom tevredenheid over deze beslissing.

“ICT is vanzelfsprekend bij ons uiterst belangrijk. Met een cloudoplossing is er sprake van grote flexibiliteit. Voorheen werkten we al met een oplossing die op onze eigen servers draaide. De behoefte aan verdere professionalisering en het vergroten van flexibiliteit, snelheid en serviceniveau brachten ons uiteindelijk bij Deltacom Cloud. Dat biedt een zeer stabiele techniek en de mogelijkheid om te kunnen meegroeien met veranderingen. Dat geldt voor zowel uitbreiden als eventueel inkrimpen. Daarnaast worden we volledig ontzorgd en dat geeft ook onze eigen systeembeheerders veel ruimte. Zij kunnen zich nu focussen op andere zaken. Het mooie aan Deltacom is ook de korte lijnen die er zijn. Er komen zo nodig snelle oplossingen en het is echt heel prettig werken met hun specialisten. Vermeld mag zeker ook worden dat de migratie naar de Deltacom Cloud vlekkeloos en bijzonder professioneel is verlopen. Alle lof voor Deltacom”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Bergh Bouw als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.