Deltacom klanten aan het woord: Autoschade van Gils

We zijn niet voor niets totaalafnemer bij Deltacom: Deltacom-Cloud.nl, Printing en VOIP

Autoschade Van Gils is een van de Deltacom-klanten van het eerste uur. In 1947 is het bedrijf opgericht in het centrum van Steenbergen en vervolgens vestigde het zich 8 jaar later aan de Franseweg aldaar. Eind jaren negentig verhuisde Van Gils naar de huidige locatie aan de Koperslagerij op het industrieterrein Reinierpolder II. Hier houdt een team van acht specialisten zich bezig met autoschade herstel, uitdeuken, ruitschade, spuitwerk en elektronica.

Tevreden totaalafnemer

“Wat ICT betreft zijn wij totaalafnemer van Deltacom. We nemen al hun diensten af: Deltacom-Cloud.nl, Printing en Voice over IP (VOIP). Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de service die wordt geboden en kunnen volledig vertrouwen op hun deskundig advies”, aldus Joey van Gils.

Proactief, professioneel en klantgericht

“Deltacom is een proactieve leverancier. Ze hebben alles in eigen huis, zijn professioneel en werken klantgericht. Dat bevalt ons in hoge mate, zeker ook omdat we zelf ook zo werken. Wanneer je jouw klanten optimaal van dienst wil zijn, is het van belang om gebruik te maken van de beste middelen om te garanderen dat alles zo probleemloos als mogelijk verloopt. En daarover hebben we, zeker wat ICT betreft, beslist niet te klagen.”

Bekijk hier de voorbeeldcase van Autoschade van Gils als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.