Deltacom klanten aan het woord: Autobedrijf Iriks

“Gekozen voor Deltacom-Cloud.nl vanwege flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid”

Autobedrijf Iriks heeft sinds de start in 1981 een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio Steenbergen. Het bedrijf is gevestigd in een prachtig pand op een zichtlocatie langs de rotonde bij industrieterrein Reinierpolder. In 2009 werd Forddealer Witvliet in Middelharnis overgenomen, een bedrijf dat bekend staat als een van de beste Ford dealers in Nederland met een maar liefst 92-jarige ervaring. Het hechte team van 20 medewerkers van Ford Iriks richt zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Daarnaast verzorgt het leasing, financiering, verzekering, onderhoud en reparaties voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

“Wij werken onder meer met Wincar automotive software. Aanvankelijk op een eigen server die destijds ook door Deltacom is geleverd. In 2014 hebben we de mogelijkheden die Deltacom-Cloud.nl biedt onder de loep genomen. Daarbij is kritisch gekeken naar zaken als flexibiliteit, continuïteit, betrouwbaarheid en snelheid. Onze beide bedrijven staan direct met elkaar gekoppeld en het is van hoogst belang dat onze ICT probleemloos werkt. We hebben nu het gemak van centraal opslag van onze data, die voor ons overal toegankelijk is en hebben de zekerheid van goede beveiliging en back-up”, vertelt directeur-eigenaar Kees Iriks. Hij is zeer tevreden over de samenwerking met Deltacom. “De service en support van Deltacom, met de juiste mensen op de juiste plaats en hun snelle en adequate ondersteuning geven alle reden tot tevredenheid. Wij zijn dan ook een goede ambassadeur en bevelen Deltacom met een gerust hart aan”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Autobedrijf Iriks als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.