Deltacom klanten aan het woord: Auto Kar

“Door de proactieve houding van Deltacom werken wij altijd probleemloos door”

Wie in de regio Steenbergen denkt aan Volkswagen, Audi, Seat of Skoda, denkt automatisch aan Auto Kar. Dat is niet voor niets, want dit bedrijf bouwde al vanaf 1920 een uitstekende naam op. In de beginjaren werkte Auto Kar vanuit een garagebedrijf in de Steenbergse Kaaistraat, in 1960 volgde de verhuizing naar de huidige locatie op de hoek van Franseweg en Van Bredastraat. Hier wordt gewerkt met 18 FTE.

Deltacom-Cloud.nl met specialistische software

“Deltacom is al vanaf dag één van hun bestaan leveranciers bij Auto Kar. Aanvankelijk werkten wij met een eigen server en werkstations. In 2012 werd de overstap gemaakt naar Deltacom-Cloud.nl. Zo’n oplossing had vanaf het begin onze interesse. We werken met Wincar Software en Exact software. Door te werken binnen Deltacom-Cloud.nl beschikken we altijd over de nieuwste versie van bijvoorbeeld Office. We zijn werkplek- en locatie onafhankelijk, het is kostentechnisch efficiënt en voordelig ten opzichte van eigen beheer. Daarnaast kwam er een aanzienlijke verbetering in de snelheid waarmee we kunnen werken”, aldus bedrijfsleider Niek Wagemakers.

Professioneel en proactief

Hij is ook enthousiast over de samenwerking met Deltacom. “Het contact met de helpdesk verloopt soepel en professioneel. Er komt altijd meteen reactie of actie terug bij ICT gerelateerde vragen. Overigens hebben we nagenoeg geen problemen. Deltacom heeft een proactieve houding en ziet een probleem vaak al aankomen. Daarop wordt snel gereageerd, waardoor wij er vaak niet eens wat van merken. Ook de communicatie tussen Deltacom en onze externe software leveranciers is uitstekend. Dat betekent dat vernieuwingen of verbeteringen soepel worden doorgevoerd”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Auto Kar als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.