Deltacom klanten aan het woord: Anderz Advocaten

“Deltacom loopt voorop, is flexibel en proactief. Ze sluiten perfect aan op onze filosofie.”

Wie Anderz Advocaten online opzoekt, ziet al snel hoe de gedreven Katelijne Baas en Linda Prop zich onderscheiden en voor een geheel eigen aanpak gaan: out of the box, begrijpelijke blogs, vrolijke foto’s en kwinkslagen, maar tevens veel gedeelde serieuze kennis op website en binnen de eigen app. Door het vinden en toepassen van een juiste balans tussen deskundigheid en toegankelijkheid en door dicht bij zichzelf te blijven, maakt Anderz Advocaten een  einde aan het stoffige imago binnen de juridische sector. “Een advocaat met sneakers? Moet kunnen!”. ‘Anderz’ dus….

Flexibel, proactief en anno nu

“Voor onze cliënten willen wij graag dé sparringpartner en adviseur zijn waarop zij altijd een beroep kunnen doen. Dit waren wat ons betreft belangrijke voorwaarden waaraan onze relatie met een kantoorautomatiseringspartner ook moest voldoen; een partij die in het digitale tijdperk anno nu meegaat in de tijd, continu inspeelt op veranderingen en bovendien flexibel en proactief is. Onze keuze voor Deltacom en Deltacom-Cloud.nl is hierop gebaseerd en blijkt in alle opzichten aan onze hoge eisen te voldoen. Deltacom loopt voorop door de snelle manier waarop zaken worden opgepakt en opgelost. De werkwijze sluit volledig aan op onze filosofie: op eigenzinnige-, transparante-, persoonlijke- en proactieve wijze klaarstaan voor cliënten”.

Informatiebeveiliging is cruciaal

“Omdat informatiebeveiliging echt een noodzaak is binnen de advocatuur, wordt door de Orde van Advocaten nauwgezet toegezien op een zorgvuldige bescherming van persoonsgevoelige informatie. Een certificatie op basis van informatiebeveiliging was dan ook een cruciale voorwaarde waaraan onze partner moest voldoen. Deltacom is zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Kwaliteitsnormen die het nodige zeggen over de kwaliteit en veiligheid van dit bedrijf op het gebied van handling van onze data”.

Vlekkeloze overgang

“Via onze lokale exchange server, ondervonden we vertraging met de mailafhandeling; tijd voor verandering dus! Door de overstap naar online werken via Deltacom-Cloud.nl is dit nu opgelost. Wij zijn erg onder de indruk over het vlekkeloze verloop van het implementatieproces; alvorens definitief over te stappen op dit systeem, is onze nieuwe situatie door Deltacom eerst uitgebreid getest. Door deze professionele aanpak en de prettige manier van samenwerken zien we, òòk op het gebied van ICT, de toekomst van Anderz Advocaten zonnig en met veel vertrouwen tegemoet”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Anderz Advocaten als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.