Deltacom klanten aan het woord: Anderz Advocaten

“Deltacom loopt voorop, is flexibel en proactief. Ze sluiten perfect aan op onze filosofie.”

Wie Anderz Advocaten online opzoekt, ziet al snel hoe de gedreven Katelijne Baas en Linda Prop zich onderscheiden en voor een geheel eigen aanpak gaan: out of the box, begrijpelijke blogs, vrolijke foto’s en kwinkslagen, maar tevens veel gedeelde serieuze kennis op website en binnen de eigen app. Door het vinden en toepassen van een juiste balans tussen deskundigheid en toegankelijkheid en door dicht bij zichzelf te blijven, maakt Anderz Advocaten een  einde aan het stoffige imago binnen de juridische sector. “Een advocaat met sneakers? Moet kunnen!”. ‘Anderz’ dus….

Flexibel, proactief en anno nu

“Voor onze cliënten willen wij graag dé sparringpartner en adviseur zijn waarop zij altijd een beroep kunnen doen. Dit waren wat ons betreft belangrijke voorwaarden waaraan onze relatie met een kantoorautomatiseringspartner ook moest voldoen; een partij die in het digitale tijdperk anno nu meegaat in de tijd, continu inspeelt op veranderingen en bovendien flexibel en proactief is. Onze keuze voor Deltacom en Deltacom-Cloud.nl is hierop gebaseerd en blijkt in alle opzichten aan onze hoge eisen te voldoen. Deltacom loopt voorop door de snelle manier waarop zaken worden opgepakt en opgelost. De werkwijze sluit volledig aan op onze filosofie: op eigenzinnige-, transparante-, persoonlijke- en proactieve wijze klaarstaan voor cliënten”.

Informatiebeveiliging is cruciaal

“Omdat informatiebeveiliging echt een noodzaak is binnen de advocatuur, wordt door de Orde van Advocaten nauwgezet toegezien op een zorgvuldige bescherming van persoonsgevoelige informatie. Een certificatie op basis van informatiebeveiliging was dan ook een cruciale voorwaarde waaraan onze partner moest voldoen. Deltacom is zowel ISO 27001 als NEN 7510 gecertificeerd. Kwaliteitsnormen die het nodige zeggen over de kwaliteit en veiligheid van dit bedrijf op het gebied van handling van onze data”.

Vlekkeloze overgang

“Via onze lokale exchange server, ondervonden we vertraging met de mailafhandeling; tijd voor verandering dus! Door de overstap naar online werken via Deltacom-Cloud.nl is dit nu opgelost. Wij zijn erg onder de indruk over het vlekkeloze verloop van het implementatieproces; alvorens definitief over te stappen op dit systeem, is onze nieuwe situatie door Deltacom eerst uitgebreid getest. Door deze professionele aanpak en de prettige manier van samenwerken zien we, òòk op het gebied van ICT, de toekomst van Anderz Advocaten zonnig en met veel vertrouwen tegemoet”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van Anderz Advocaten als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Microsoft Teams: fantastisch thuiswerken, maar let wel op!

Het aantal gebruikers van Microsoft Teams is door de Coronacrisis exponentieel gegroeid. Thuiswerkers maken massaal dankbaar gebruik van het programma dat Microsoft de eerste 6 maanden gratis aanbiedt. Maar wat veel mensen niet weten is dat het eenvoudigweg aanzetten zorgt voor gevaarlijke risico’s op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees meer
Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Uw ICT klaar voor de toekomst met Deltacom365

Om te profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Office365 is een goede implementatie en uitvoering essentieel. Met de dienst ‘Deltacom365’ ontzorgt Deltacom u met de integratie van Office365 binnen uw bedrijfsvoering, zodat deze voor uw organisatie gaat werken..

Lees meer
Optimale beveiliging met Office365

Optimale beveiliging met Office365

Tot voor kort was de informatiebeveiliging van organisaties zo sterk als de zwakste schakel. Hoge en sterke muren worden teniet gedaan als mensen – bewust of onbewust – een deur openzetten waar kwaadwillenden door naar binnen kunnen komen. Er is nu een oplossing.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.