Deltacom klanten aan het woord: A&X Textielverzorging

“De Cloudoplossingen van Deltacom geven enorme flexibiliteit en stabiliteit”

A&X Textielverzorging startte aanvankelijk aan de Kastanjelaan in Bergen op Zoom als wassalon en vestigde zich in een winkelpand. Beide eigenaressen – Anneke en Xenia – werkten hard en vol ambitie. Het bedrijf groeide en in 2010 was verhuizing naar een grotere en meer bedrijfsmatige ruimte noodzakelijk. In de Veilingdreef zette de groei zich voort. Met een team van 12 vaste medewerkers verzorgt A&X het textiel voor een groot aantal organisaties in de gehele Zuidwesthoek en Zeeuws-Vlaanderen.

Optimale betrokkenheid en kwaliteit

“We kiezen er heel bewust voor om onze medewerkers vast in dienst te hebben. Dat komt zowel de betrokkenheid als de kwaliteit van onze dienstverlening ten goede. In de zomermaanden – vanwege de topdrukte bij hotels, in de gehele horeca en bij de bungalow- en recreatieparken waarvoor wij werken – wordt ons team aangevuld met vakantiekrachten. Uniek zijn we in de verhuur van complete linnengoed en badpakketten. Dat komt bij een relatief klein bedrijf als wij zijn in onze branche niet voor”, zo vertelt het tweetal.

Stappen naar automatisering

Met de groei van het bedrijf groeide ook de behoefte aan kantoorautomatisering. Aanvankelijk werd op een aantal losstaande computersystemen met veelal verouderde software ‘handmatig’ gewerkt. Door de aanschaf van de specifiek voor hun branche ontwikkelde CRM-software van ABS werd de eerste stap naar automatisering gezet en ontstond de wens om ook op dit terrein professioneel en efficiënt te kunnen werken. Via een tevreden relatie van Deltacom werden ze gewezen op de mogelijkheden van Deltacom-Cloud.nl.

Probleemloos en beveiligd werken

“Onze computers waren eveneens aan vervanging toe. We hebben al onze vragen, wensen en eisen in gesprekken met Deltacom geformuleerd. Daarbij was ook hun advies belangrijk, want we wilden absoluut dat onze ABS-software in deze Cloud probleemloos zou werken. Deltacom hield vervolgens nauw contact met onze softwareleverancier en zorgde ervoor dat dit ook het geval was. Belangrijk bij de keuze voor de Deltacom was tevens hun kennis van databeveiliging. Zij zijn volledig gecertificeerd op dat terrein en ook dat geeft vertrouwen. Het resultaat van dit alles is dat we nu naar volle tevredenheid in de Cloud van Deltacom werken. Dit geeft enorme flexibiliteit en tevens stabiliteit. We zijn volledig up-to-date en werken probleemloos”.

Ook centraal printen en scannen

“We werken niet alleen veilig in de Cloud, maar kozen er ook voor om onze print- en scanfaciliteiten te centraliseren. Het netwerksysteem van Toshiba dat Deltacom installeerde, vinden we ideaal. Naast het gemak hebben we ook het voordeel dat service, support, verbruiksmaterialen en het onderhoud met eventuele onderdelen compleet inbegrepen zijn. Dat betekent niet alleen een zorg minder, maar is kostentechnisch ook voordelig”.

Bekijk hier de voorbeeldcase van A&X Textielverzorging als PDF-bestand

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.