Deltacom Hosted Voice: moderne telefonie zorgt voor kostenbesparing

Met Deltacom Hosted Voice kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale en starten met besparen, terwijl u wint aan flexibiliteit en bereikbaarheid. In plaats van uw huidige centrale maakt u gebruik van een moderne digitale telefooncentrale uit de Cloud. Daarbij hebt u binnen uw organisatie slechts een internetverbinding nodig en telefoontoestellen die gebruikmaken van deze verbinding.

De grote voordelen van Deltacom Hosted Voice op een rij:

Minder vaste kosten
Deltacom Hosted Voice levert een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudige rekensom maakt snel duidelijk dat het totaalbedrag aan kosten per maand voor deze lijnen fors is. Met Deltacom Hosted Voice gebruikt u slechts één internetverbinding. Ook de kosten voor het onderhoud, reparatie, afschrijving en vervanging van uw huidige telefooncentrale komen te vervallen.

Minder belkosten
U gaat waarschijnlijk veel minder betalen per gesprek dan in uw huidige situatie. Deltacom Hosted Voice biedt u namelijk een bijzonder concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers en mobiele nummers binnen en buiten Nederland. Het allergrootste voordeel is echter dat u gratis belt tussen alle toestellen die op Deltacom Hosted Voice zijn aangemeld. Waar deze zich ook ter wereld bevinden. Dit levert een flinke kosten besparing op. Daarnaast bellen alle Deltacom klanten onderling ook gratis.

Eenvoudig beheer
Met Deltacom Hosted Voice beschikt u over een geavanceerde Nederlandstalige portal, waarmee u al het telefoonverkeer eenvoudig beheert. Het aan- of afmelden van toestellen en het maken van doorschakelingen is gemakkelijk te doen. Dit kan in eigen beheer gebeuren, of via de Deltacom helpdesk. Deze service is inbegrepen.

Altijd de nieuwste telefooncentrale
Met Deltacom Hosted Voice beschikt u altijd over de nieuwste telefooncentrale. Naast besparing is dit een garantie voor maximale bereikbaarheid. Daarbij hebt u automatisch altijd de laatste techniek en de nieuwste functies tot uw beschikking.

Schaalbaar en flexibel
Deltacom Hosted Voice groeit of krimpt mee met uw bedrijf. Dit zonder allerlei technische ingrepen. Nieuwe toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar. Deltacom Hosted Voice is ongelimiteerd uit te breiden, zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle aangemelde toestellen zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie, waar ook ter wereld, via een intern of extern nummer.

Overzichtelijker dan ooit
Met Deltacom Hosted Voice wordt uw inzicht in de kosten en in de besparingen overzichtelijker dan ooit. Geen serie enveloppen met verschillende nota’s, maar één helder overzicht.

Wat het kost en wat het oplevert
U kunt voor een vast laag bedrag van € 9,- per poort per maand gebruikmaken van Deltacom Hosted Voice. De besparing op de vaste infrastructuurkosten van KPN leveren u een mooi kostenvoordeel op, gevolgd door lagere belkosten.

Samenwerkende partners

Deltacom Hosted Voice kunnen wij aantrekkelijk aanbieden door middel van samenwerking met diverse partners, waaronder VOIP software specialist 3CX.

 

Wilt u meer weten over de werkwijze en diensten van Deltacom?
Neem dan contact met Rutger de Nooij of Patrick Hendriks:
Rutger de Nooij, directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 42 29 47 46, e: rutger@deltacom.nl
Patrick Hendriks, commercieel directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl

Helpdesk: 0167-542254
Elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur

Download TeamViewer

Klanten van Deltacom aan het woord: onze producten en diensten in de praktijk. 

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

ISO en NEN: wat heeft ú aan onze certificeringen?

Onlangs stelde een gewaardeerde klant mij de vraag: “Wat heb ik eigenlijk aan die ISO-certificering van jullie? Zo’n certificering wordt door organisaties toch alleen maar gebruikt als middel om te pronken bij nieuwe klanten?”

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Ontdek

Multifunctionals

Printen, faxen, scannen, kopiëren

Ontdek

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Ontdek

Alle ICT software

Voor een efficiënte werkplek

Ontdek

Deltacom Hosted Voice

Kostenbesparende telefonie

Ontdek

Alle ICT hardware

Voor een stabiele kantooromgeving

Ontdek

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.