Printers en Multifunctionals

Hoofddoel van Deltacom is om uw organisatie optimaal te ondersteunen bij kantoorautomatisering. We zorgen er graag voor dat deze optimaal geregeld is. Daarbij bieden we een breed assortiment van diensten en producten. Naast uitgekiende ICT-oplossingen die het werken gemakkelijk maken, levert Deltacom ook een uitgebreide range aan printers en multifunctionals. Van een kleine eenvoudige A4 zwartwit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Daarbij richten wij ons op de merken die naar onze mening zorgen voor de beste resultaten. In hoofdzaak zijn dat printers en multifunctionals van Toshiba en Ricoh, maar ook van HP.

De multifunctionals hebben een speciale plaats in ons aanbod 

Een Multi Functionele Printer (MFP) is vandaag de dag een onmisbare kantoormachine. Een MFP consolideert kosten en maakt deze hierdoor beheersbaar en inzichtelijk. Geen losse fax, zwart-wit printer, kleurenprinter en scanners meer die her en der verspreid door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst. Dankzij hun open architectuur zijn applicaties probleemloos toe te voegen. Denk hierbij aan mobiel printen of cloud computing.

Een Multifunctional  – van Toshiba, Ricoh of HP – kan worden gekocht, geleased of gehuurd in combinatie met een service- en supportovereenkomst. Hierbij is alles inbegrepen: machine, onderhoud, toners en een vooraf afgesproken hoeveelheid afdrukken. De specialisten van Deltacom zijn opgeleid om de systemen bij u te installeren. U hebt er geen omkijken naar.
Om u optimaal te kunnen adviseren maakt Deltacom eerst een goede inventarisatie van uw wensen en behoeften. Daarbij hebben we nadrukkelijk ook oog voor besparingen die u kunt realiseren.

Uniek in Nederland: Print-as-a-Service

Uniek in Nederland op het gebied van printers en multifunctionals is de Print-as-a-Service (PAAS) oplossing die Deltacom in samenwerking met Toshiba biedt. Bij Deltacom PAAS betaalt u slechts voor het gebruik van de printer. Concreet levert dit vier belangrijke voordelen op:

  1. Geen aanschafkosten: Instappen is eenvoudig. Bij Deltacom PAAS zijn geen aanschafkosten. Er wordt slechts een vaste vergoeding per gebruiker per maand betaald voor de printoplossing. De facto zorgt dit dus voor lagere kosten.
  2. Per maand opzegbaar: In tegenstelling tot wat tot op heden bij aanbieders gebruikelijk is, hoeft er geen langlopende overeenkomst te worden afgesloten. De Deltacom PAAS oplossing kan per maand worden opgezegd. Dit betekent flexibiliteit en geen onnodige kosten bij een eventuele overstap.
  3. Geen naheffingen: De Deltacom PAAS oplossing is overzichtelijk en inzichtelijk. U weet vooraf en tijdens onze dienstverlening precies waar u aan toe bent en loopt – in tegenstelling tot andere printdiensten – geen risico op eventuele naheffingen.
  4. Zaken doen met één partij: Bij traditionele aanbieders doet u vaak zaken met meerdere partijen. Niet alleen met de leverancier van een bepaalde printer, maar ook met een partij die de lease verzorgt. Dit gaat vaak samen met ingewikkelde contractconstructies. Met de Deltacom PAAS oplossing doet u zaken met slechts één partij: Deltacom verzorgt de installatie, maar ook het beheer, de service en de support van uw printoplossing.

Wilt u meer weten over de werkwijze en diensten van Deltacom?
Neem dan contact met Rutger de Nooij of Patrick Hendriks:
Rutger de Nooij, directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 42 29 47 46, e: rutger@deltacom.nl
Patrick Hendriks, commercieel directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl

Helpdesk: 0167-542254
Open van 08:30-12:30u en 13:30-17:00u (elke werkdag)

Download TeamViewer

Via praktische voorbeeldcases worden onze producten en diensten uitgelegd.

Naar de Deltacom Voorbeeldcases

Deltacom Blog

‘In control’ én gebruikersgemak met twee factor authenticatie

Door de groeiende complexiteit van organisaties, is het meer dan ooit belangrijk dat onze klanten ‘in control’ zijn en daarmee interne en externe onzekerheden minimaliseren. Anderzijds is er behoefte aan een zo hoog mogelijk gebruikersgemak. Deltacom is doorlopend op zoek naar de juiste balans tussen ‘in control’ zijn én gebruikersgemak. Zo ook bij twee factor authenticatie.

Lees meer

Deltacom Producten & Diensten

Deltacom-Cloud.nl

Uw werkplek via het internet

Deltacom 100%

100% ontzorging systeembeheer

Printers en Multifunctionals

Effectieve printoplossingen

Wilt u kennis maken met ons team?

Graag stellen wij onze teamleden persoonlijk aan u voor.