Outsourcing van ICT:

Deltacom is uw specialist

 

Outsourcing van ICT:

Deltacom is uw specialist

Outsourcing van ICT

Perfect werkende ICT is voor elke organisatie cruciaal. Deltacom realiseert hoogwaardige en optimaal beveiligde ICT-omgevingen waar u geen omkijken naar heeft. Onze integrale cloudoplossingen zorgen voor een naadloze integratie met uw bedrijfsprocessen. Met de ICT-specialisten van Deltacom wordt uw organisatie effectiever en efficiënter.

Continu in control

Een juist ingerichte ICT-omgeving zorgt ervoor dat organisaties in control zijn. Door onze oplossingen en bijbehorende certificeringen (ISO 27001 en NEN 7510) bent u te allen tijde compliant met wet- en regelgeving en de verwachtingen van uw stakeholders. Met Deltacom bent u continu in control.  

Volledige ontzorging

Deltacom ontzorgt organisaties volledig in hun ICT. Onze systeembeheerders zorgen voor effectieve infrastructuur en beheer; onze servicedesk medewerkers staan continu voor u klaar bij vragen of storingen. Frequent onderzoeken we hoe wij uw bedrijfsprocessen nog beter kunnen ondersteunen.

Optimale samenwerking met intern ICT-beheer

Onze ICT-oplossingen in combinatie met ons team van systeembeheerders, beveiligingsexperts en servicedesk medewerkers realiseert een optimale aanvulling op en samenwerking met de systeembeheerder(s) binnen uw organisatie.

Geen financiële verrassingen en langlopende contracten

Organisaties betalen bij Deltacom een vast bedrag per werkplek per maand, zodat nare financiële verrassingen worden voorkomen. Ook bent u flexibel bij groei of krimp van uw organisatie, omdat wij nooit met rigide en langlopende contracten werken.

Uniek: Kosteloos Proof of Concept

Omdat wij overtuigend zijn van de kracht van onze diensten en u dit willen laten ervaren, leveren wij altijd eerst een demo-omgeving en vervolgens kosteloos een compleet werkende testomgeving op.

Pas wanneer deze omgeving door u volledig akkoord is bevonden, gaan we van start.

Contact met Deltacom

Wilt u meer informatie over de diensten van Deltacom? Neem dan contact met ons op.