Bij Deltacom volgen we de technologische ontwikkelingen op IT-gebied op de voet zodat we onze klanten altijd optimaal kunnen bedienen. Zo ook onze klant Eco-Point die op zoek was naar een duurzame, milieubewuste printoplossing. Bij hen hebben we onlangs de Toshiba Eco-MPF mogen leveren, ’s werelds eerste printer met uitwisbare toner.

Eco-Point en de Eco-MPF een perfecte match

Eco-Point uit Halsteren is een innovatieve ontwikkelaar en producent van ecologisch verantwoorde en milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen. Een bedrijf bij uitstek dus voor deze unieke hybride technologie waarbij het mogelijk is om de toner te wissen en papier her te gebruiken. General manager Wim Serno van Eco-Point stelt een goede verwachting te hebben over de wat hij noemt de ‘2.0-versie’ van het systeem. “We hebben al jaren ervaring met Toshiba en deze printsystemen voldoen uitstekend. Recentelijk zijn we op uitnodiging van Patrick Hendriks van Deltacom bij Toshiba Tec op bezoek geweest. De demonstratie van het nieuwe Eco-MFP voldeed aan onze verwachtingen.”

Geen omkijken naar

Een Multifunctional – van Toshiba, Ricoh of HP – kan bij Deltacom worden gekocht, geleased of gehuurd in combinatie met een service- en supportovereenkomst. Hierbij is alles inbegrepen: machine, onderhoud, toners en een vooraf afgesproken hoeveelheid afdrukken. Onze specialisten zijn opgeleid om de systemen bij u te installeren en lossen eventuele storingen adequaat op. Onze klanten hebben er dus geen omkijken naar.

Wilt u meer weten over onze printoplossingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: via telefoon (0167) 54 22 54 of via het e-mailadres: info@deltacom.nl.