Stuncroft Tailoring behoort tot één van onze tevreden Deltacom-Cloud.nl gebruikers. Onlangs vroeg Stuncroft ons om met een goede en snelle oplossing voor een kapotte printer te komen. Al binnen een paar uur na het telefoontje stond de oplossing, in de vorm van een uit voorraad geleverde Toshiba cloud printer, ter plaatse en kon er naar de cloudomgeving gescand worden en vanuit de cloudomgeving worden geprint.

Het grote gemak van cloud printing

Het grote voordeel van cloud printing is het gemak. Werkplekonafhankelijk, overal en op ieder moment een print- of scanopdracht geven, zonder dat hiervoor een printerdriver op het versturende apparaat nodig is. Een groot bijkomstig voordeel vormt in dit geval ook het servicecontract met Toshiba, waarmee de klant volledig wordt ontzorgd op het gebied van onderhoud, vervanging van onderdelen en het leveren van supplies. Het enige waarvoor zelf nog gezorgd moet worden is het papier.

Geen onaangename verrassingen achteraf

Alle overeenkomsten bij Deltacom zijn transparant en flexibel, waardoor onze klanten nooit voor onaangename verrassingen komen te staan of met nacalculaties te maken krijgen.  Naar aanleiding van de tellerstand, worden de daadwerkelijke gebruikerskosten betaald. Er is dus geen minimumbedrag dat maandelijks betaald moet worden, zoals bij bijvoorbeeld een telefoonbundel. Verder is er ook geen sprake van stilzwijgende looptijdverlengingen. Deskundig, eerlijk en transparant; geheel passend binnen de filosofie van Deltacom.

Wilt u meer weten over onze printoplossingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: T: 0167-542254, E: info@deltacom.nl.