Dagelijks zijn de specialisten van Deltacom in de weer om er voor te zorgen dat bedrijven en organisaties die ons het vertrouwen geven, optimaal in control zijn en blijven. Voortdurend is er de uitdaging om alle processen nauwgezet te monitoren en alert te zijn op zaken die voor problemen kunnen zorgen.

Ook oog voor het kleine

Door de omvang van onze klanten – waarbij tientallen en ook honderden medewerkers geen uitzondering zijn en de complexiteit van hun ICT steeds verder groeit – worden onze ICT-ers voortdurend uitgedaagd. Wat leuk is het om te ontdekken dat ook het oog hebben voor het kleine, voor positieve energie kan zorgen.

Nieuwe generatie ICT-er

Een voorbeeldje is de ondersteuning die Deltacom aan de 10-jarige Jaylie kan geven. Zij vroeg om hulp, omdat ze wilde leren blindtypen. Passend in onze kijk op maatschappelijke betrokkenheid werd besloten om haar een duwtje in de rug te geven. Op een Deltacom-laptop ging ze aan de slag. En wat blijkt, naast aandacht voor het typen toont ze flinke interesse voor de mogelijkheden van ICT. Dat geeft positieve energie; het is niet alleen leuk, maar ook stimulerend. Wie weet is Jaylie onderdeel van de nieuwe generatie ICT-ers die Deltacom – en andere organisaties in onze branche – in de toekomst kunnen ondersteunen.