In het blogartikel ‘de meest gestelde vraag over werken in de cloud’, stonden wij stil bij de meest gestelde vragen over het Werken in de Cloud. Logischerwijs bleek de hamvraag betrekking te hebben op het kostenplaatje: “Is Werken in de Cloud voor ons kostenbesparend?”. De uitkomst op deze vraag is van veel factoren afhankelijk.

Nauwkeurige berekening

Om deze hamvraag te kunnen beantwoorden en dat antwoord vervolgens goed te kunnen onderbouwen, heeft Deltacom een Tool ontwikkeld waarin alle relevante factoren zijn meegenomen. Dankzij deze tool kunnen we nauwkeurig berekenen of en hoeveel er door het werken met cloudoplossingen bespaard kan worden.

Significante kostenbesparing

Kostenbesparend nieuws verspreidt zich vaak als een lopend vuurtje, zo ook in dit geval. Inmiddels hebben wij dan ook vele organisaties mogen informeren over de voordelen van het Werken in de Cloud en een kostenbesparing voor hen mogen berekenen. De positieve uitkomsten tonen een significante kostenbesparing en hebben ertoe geleid dat wij velen hebben mogen begeleiden in het overstappen naar een Cloudomgeving.

Wilt u weten of Werken in de Cloud voor u kostenbesparend is?

Ook voor uw organisatie bekijken wij graag en geheel vrijblijvend welke voordelen het Werken in de Cloud u brengt en maken wij graag een berekening of dit voor u kostenbesparend zal zijn. Wij stellen u daarmee in staat om niet alleen op gevoel – maar ook middels een duidelijke bedrijfseconomische analyse – te weten te komen of Werken in de Cloud voor u de juiste keuze is.

Voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via: T: 0167-542254 of E: info@deltacom.nl.