Recente hackaanvallen met ransomware hebben door heel Europa paniek veroorzaakt. Ook Nederland is hierbij helaas niet gespaard gebleven en zijn ook in ons land meerdere bedrijven en organisaties hiervan het slachtoffer geworden. De systeembeheerders van Deltacom raken gelukkig niet zo snel in paniek en proberen ook de hoofden van onze klanten koel te houden door hen te verzekeren dat ze over een goede en betrouwbare preventie tegen dergelijke onwelkome gasten beschikken.

Digitale veiligheid

Om te kunnen voldoen aan de wet en regelgeving omtrent informatiebeveiliging – en met bijvoorbeeld de gewijzigde privacywetgeving GDPR in het vooruitzicht – is ‘digitale veiligheid’ aan de orde van de dag. Dit onderwerp verdient wat ons betreft dan ook een voorname positie op uw prioriteitenlijst. Om actief en preventief in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen op dit gebied, doen wij er binnen Deltacom alles aan om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen. Op die manier kunnen wij de digitale veiligheid van u en uw klanten te allen tijde waarborgen.

Nieuwe virusscanner

Het beschikken over een goede virusscanner is van optimaal belang bij het waarborgen van digitale veiligheid. Maar wat is nu de beste virusscanner en hoe selecteert u deze? Omdat wij dit zien als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, hoeven klanten van Deltacom dit niet zelf te onderzoeken; dit doen wij voor u. Zo zijn wij naar aanleiding van een nieuwe techniek binnen de antivirussoftware (detectie op basis van gedrag van bestanden) momenteel bezig om de allernieuwste en hierop toegespitste virusscanner bij onze klanten te installeren.

Wilt u meer weten over optimale informatiebeveiliging?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: T: 0167-542254, E: info@deltacom.nl.