Eind augustus was het zover. Onze eerste driejaarlijkse hercertificering voor ISO27001:2013. Elke drie jaar verloopt namelijk deze ISO-certificering en wordt ons bedrijf kritisch onder de loep genomen door een speciale auditor.

Audit van 3 dagen

Drie dagen lang lichtte de auditor al onze processen door. Daar zagen we niet tegenop, we weten hoe alert ons hele team is op het optimaal functioneren met in achtneming van de regels voor deze normering. In tegendeel zelfs: we hebben tijdens de auditperiode weer eens nadrukkelijk gesproken over de wijze waarop informatiebeveiliging binnen ons bedrijf is toegepast en hoe we de normen optimaal voor ons kunnen laten werken.

Auditor enthousiast: uitsluitend dikke voldoendes

De ISO-norm schrijft ons voor wat we exact moeten regelen en ons managementsysteem geeft helder inzicht in hoe we dat hebben aangepakt en vooral ook hoe we het proces van voortdurend verbeteren vormgeven. De auditor was enthousiast over de slimme manieren die we in de afgelopen drie jaar hebben gevonden om ons werkt beter te doen en om nog veiligere omgevingen voor onze klanten te realiseren. Het resultaat van de audit is een rapport met uitsluitend dikke voldoendes.

Klantenaudit? U bent van harte welkom

Wij nodigen al onze klanten en relaties van harte uit voor een ‘klantenaudit’. Tijdens deze audit kunt u zelf ervaren hoe wij er binnen onze organisatie alles aan doen om de informatiebeveiliging van uw waardevolle gegevens te optimaliseren.

Wilt u een bezoek inplannen? Neem dan contact op met Rutger de Nooij of Patrick Hendriks:
Rutger de Nooij, directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 42 29 47 46, e: rutger@deltacom.nl
Patrick Hendriks, commercieel directeur, t: 0167 54 22 54, m: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl