HOOGERHEIDE – Voor de vijfde keer op rij was Deltacom ook dit jaar weer trotse sponsor van het prachtige wielersportevenement Grote Prijs Adrie van der Poel, een wereldbekerwedstrijd veldrijden in Hoogerheide. Zondag 27 januari j.l. won Matthieu van der Poel – de zoon van de naamgever van het evenement – de cyclocrossrit.

Studio Sport

Zondagmiddag toonde Matthieu van der Poel te beschikken over de nodige veerkracht. Tijdens de live-uitzending van Studio Sport – waar ook de spandoeken van Deltacom mooi zichtbaar waren – was te zien hoe van der Poel zich in de laatste ronden terugvocht en de overwinning greep. Hij lijkt hiermee klaar te zijn voor het WK veldrijden van volgende week in het Deense Bogense.

Prettige samenwerking

Commercieel directeur Patrick Hendriks is trots op de samenwerking: “Wij verzorgen door de inzet van Toshiba multifunctionals op diverse locaties van het evenement de complete documentverwerking. Dit doen we inmiddels al vijf jaar en verloopt naar volle tevredenheid van de organisatie. In ruil daarvoor mogen wij onze naam verbinden aan dit mooie regionale evenement dat landelijke aandacht geniet!”