Deltacom koestert haar bestaande klanten en doet daar graag iets extra’s voor! Onze stagiair Bas van Broekhoven bedacht daarom een ludieke promotieactie.

Chromebook
Vlak voor de zomervakantie ontvingen vijftig klanten een Deltacom Selfiestick met het verzoek om tijdens het werk een foto te maken met de site van Deltacom op het beeldscherm weergegeven. Zeker de moeite waard, want de winnaar kon zich gelukkig prijzen met een prachtig Chromebook.

Inzendingen
“In eerste instantie waren de reacties wat magertjes”, volgens Bas. Nieuwsgierig naar de reden hiervan, besloot de tweedejaars student ‘Marketing en Communicatie’ aan het Zoomvliet College in Roosendaal de klanten na te bellen. Gelukkig bleek de actie in goede aarde te vallen en was dit dus geen reden voor het late reageren. Bas’ belletjes bleken zinvol, want hierna ontvingen wij gelukkig nog heel wat leuke inzendingen.

Extra verrassing
Afgelopen woensdag was het dan zover… de winnaar werd die dag verblijd met een bezoekje van Bas van Broekhoven en commercieel directeur Patrick Hendriks! Als bakkerszoon, denk je bij het vieren van een heugelijk feit natuurlijk aan een slagroomtaart. “Om het extra feestelijk te maken, heb ik woensdagochtend mijn vader lief aangekeken en hem gevraagd of ik een lekkere taart mee mocht nemen. Dat mocht, maar die taart moest dan nog wel gemaakt worden. Mijn vader Harry en oom Bart zijn toen direct aan de slag gegaan waardoor wij, behalve het notebook, als extra verrassing ook nog een heerlijke vers gemaakte traktatie mee konden nemen.”

Van alle leuke inzendingen is na trekking Anita Clerx, van Laudam Detachering in Roosendaal, naar boven gekomen. Alle deelnemers willen wij hartelijk bedanken voor het meedoen en Anita… van harte gefeliciteerd en heel veel (werk)plezier gewenst met je nieuwe chromebook!