Tijdens de Toshiba Partnerdag die op 20 juni in paleis Soestdijk te Baarn is gehouden, werd Deltacom uitgeroepen tot de nummer 1 dealer in Nederland of zoals Toshiba officieel zegt: Best Excellent Toshiba Dealer 2018-2019. Deltacom voert daarmee de lijst van 40 Nederlandse dealers aan en groeide in het afgelopen decennium uit tot de grootste.

Jaren hard aan gewerkt
Commercieel directeur Patrick Hendriks is vereerd. “Al moet ik eerlijk zeggen dat het voor mij niet als een verrassing komt. De afgelopen tien jaar hebben we hard gewerkt en dankzij onze inzet, expertise en de kwaliteit van Toshiba, groeide jaar op jaar het vertrouwen bij onze klanten. We leveren met onze drie partners in Nederland aan zorg, industrie, bouw, (semi-)overheid, MKB, advocatuur en accountancy. Kortom we zijn in alle branches goed vertegenwoordigd. We zitten al een aantal jaar in de top 5 van Nederland. Begin dit jaar deed ik de uitspraak dat we de nummer 1 zouden worden. Dat is nu gelukt en daar zijn we best trots op”, aldus Patrick Hendriks. Hij nam namens alle collega’s van Deltacom met plezier de bij de titel horende bokaal in ontvangst.

Ontwikkeling en behoefte
Op de partnerdag kregen de Toshibadealers de strategie voor de komende jaren gepresenteerd en werd gesproken over de ontwikkelingen in de markt, de trends, de techniek en vooral ook de behoefte van de gebruiker en de zaken waarmee deze wordt geconfronteerd.

In control
Een belangrijke ontwikkeling is de noodzakelijke beveiliging van data binnen de organisatie. Doordat informatie op een veelheid aan apparaten wordt verwerkt – door het gebruik van clouddiensten en door grote informatie- en documentstromen – krijgt de noodzaak om volledig in control te zijn topprioriteit. Toshiba heeft dit als geen ander begrepen en voorziet in deze behoefte.