Bij een feestje hoort gebak. Namens het hele team van Deltacom toog commercieel directeur Patrick Hendriks daarom met Deltacom-gebakjes naar Bergen op Zoom. Het werd een smakelijke traktatie voor de 60 teamleden van ‘Praktijk Memo’ vanwege hun tienjarig bestaan.

Praktijk Memo is een inmiddels fors gegroeide zorgaanbieder met vier vestigingen in Bergen op Zoom, een vestiging in Tholen en binnenkort ook een vestiging in Steenbergen. Tien jaar geleden werd het bedrijf opgericht door de huidige directie, Peter en Marjon Steenkist, twee sociaal psychiatrisch verpleegkundigen die vanuit hun ervaring startten met een onderscheidende vorm van zorg. “Vanaf een klein schaalniveau, een combinatie van ‘cure en care’ zonder de traditionele schotten”. Aan hun aanpak bleek duidelijk behoefte en de instelling maakte een forse groei door en werkt nu met een team van 60 FTE. Daarbij zijn wij zeer alert op ontwikkelingen en de behoeften van onze relaties. Ons aanbod vernieuwt hierdoor ieder jaar en breidt uit”, aldus het tweetal.

Uitstekende informatiebeveiliging

Belangrijk voor Memo is een perfect geregelde, adequate en beslist ook veilige ICT. Zeker met de huidige hoge eisen van informatiebeveiliging en de mogelijke gevaren van buitenaf. Het NEN 7510 en NEN 15224 gecertificeerde Memo vindt in Deltacom een eveneens gecertificeerde ICT-partner, die zich nadrukkelijk gespecialiseerd heeft in cybersecurity en advisering op het gebied van veilige werkmethoden.

Een mooi compliment krijgt het team van Deltacom van de jubilaris wanneer deze zich zegt te herkennen in gemeenschappelijke kernwaarden: “Praktisch toepasbaar, eenvoudig, laagdrempelig, betrouwbaar en uiterst servicegericht”. Zo’n compliment is een prettige en stimulerende bevestiging van de kwaliteit die Deltacom wenst te bieden.