Golfliefhebbers zullen op golfbanen van Burggolf regelmatig de naam Deltacom tegenkomen. We zijn niet alleen ‘hole-sponsor’ maar bezoeken de banen samen met relaties frequent. Het is namelijk een ideale manier om onze relaties te ontmoeten. Afgelopen vrijdag waren we aanwezig als sponsor bij de Golfdag die Stichting Teamking bij BurgGolf Gendersteyn organiseerde. Maar dat had een bijzondere reden.

Geld voor kankerbehandelingen

Stichting Team KING (Kanker In Gezinnen) organiseerde deze Golfdag om geld in te zamelen voor betere behandelingen van kankerpatiënten door de inzet van ‘Research Nurses’. Het is een van de evenementen die voor dit doel door deze stichting op stapel worden gezet.

Team KING verzorgt in samenwerking met de Research Nurses en oncologen eveneens voorlichtingsprojecten op scholen. In het stichtingsbestuur zetten Antonio en Ingrid Velings hun schouders onder deze doelstelling. 

Een prettige partner

Zij zijn overigens met hun bedrijf Avelco ICT Diensten uit Veldhoven een goede partner van Deltacom. “Avelco is net als ons bedrijf een regionale speler in de markt op het gebied van ICT-diensten. We hebben met hen een goede klik en tal van raakvlakken. In de loop der tijd is een prettige samenwerking ontstaan”, zo verduidelijkt Patrick Hendriks, commercieel directeur bij Deltacom.

“Voor de Golfdag was goede belangstelling. Het evenement werd geopend door Marcel Delhez, de burgemeester van Veldhoven. Die onderstreepte daarmee het belang van deze dag voor de ondersteuning van de hoofddoelstelling van Stichting Team King, om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest”.