Sinds kort heeft Deltacom een tweede locatie geopend bij STEK87 in Valkenswaard. Een STEK waar nu in totaal 27 partners die affiniteit hebben met wonen en werken – binnen en buiten – met elkaar samenwerken. Van architecten en hoveniers tot keukenadviseurs en ICT-specialisten. Bedrijven die elkaar aanvullen en ervoor zorgen dat er een totale woon-werkbeleving wordt gecreëerd. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen terecht bij STEK87 voor beleving, inspiratie, advies, aankoop en realisatie van in- en exterieurprojecten.

Persoonlijk en professioneel

Deltacom staat voor een persoonlijke en professionele werkwijze. Dat is één van de reden dat we gekozen hebben voor deze tweede locatie. “We krijgen steeds meer klanten uit Oost-Brabant en ook die klanten willen we graag op een persoonlijke, sfeervolle en professionele locatie ontvangen zonder dat ze daar heel ver voor moeten rijden,” aldus Patrick Hendriks, commercieel directeur van Deltacom. Daarnaast biedt STEK87 mogelijkheden voor presentaties en demonstraties van producten, diensten en overige relevante zaken.

Partnernetwerk

“We hebben ook voor STEK87 gekozen, omdat het voor ons een waardevol partnernetwerk biedt. Enerzijds door met elkaar samen te werken aan projecten, maar ook doordat er regelmatig evenementen georganiseerd worden waar we kennis op kunnen doen en nieuwe contacten kunnen leggen. STEK87 is voor ons een nieuwe veelzijdige locatie waar we op verschillende manieren gebruik van kunnen maken”.