Zondag 27 januari 2019 is Hoogerheide opnieuw het decor voor het bekende wielersportevenement Grote Prijs Adrie van der Poel. Aan deze veldritwedstrijd – waarin renners van uit een twintigtal landen deelnemen en die meer dan 15.000 bezoekers trekt – levert Deltacom op de achtergrond als sponsor een betrokken bijdrage.

“Trots om de naam Deltacom aan dit evenement te verbinden”

Commercieel directeur Patrick Hendriks van Deltacom vertelt hoe de contacten zijn ontstaan. “Organisator en voorzitter Jan Prop benaderde ons in 2014 om het WK te sponsoren in samenwerking met Toshiba TEC Nederland. Wij verzorgen vanaf die tijd door middel van de inzet van Toshiba multifunctionals op de diverse locaties van het evenement de complete documentverwerking. Nu voor het vijfde achtereenvolgende jaar zijn we opnieuw van de partij. We zijn er ook trots op dat onze naam Deltacom aan dit prachtige wielersportevenement is verbonden”.

Fijne samenwerking

Ook voorzitter Jan Prop is blij met deze samenwerking. “Deltacom is een van de regionale spelers die ons een warm hart toedraagt. Het is door het persoonlijke contact, hun expertise en betrokkenheid een fijn bedrijf om mee samen te werken. We weten dat achter de schermen de service en support uitstekend geregeld is en dat we ons tijdens het evenement geen zorgen hoeven te maken als het gaat om het verwerken van de documenten. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en maken wij ons gereed voor weer een prachtig wielerevenement op de Brabantse Wal in Hoogerheide”.