STEENBERGEN – Deltacom mag maar liefst twintig kaarsjes uitblazen: het bedrijf bestaat in februari 2018 namelijk 20 jaar. Medeoprichter Rutger de Nooij is blij met de ontwikkeling van Deltacom en is zich bewust van de stuwende kracht daarachter. “Deltacom is een echt familiebedrijf. We gaan nooit voor kort gewin, maar bouwen aan een hechte relatie met onze klanten. Dat is ook voor hen belangrijk, ze ervaren dat het met onze kennis en kunde wel goed zit. Maar het allerbelangrijkste is dat ze op ons kunnen vertrouwen.”

Sleutel tot succes

De sleutel tot succes van Deltacom zijn de medewerkers. Ze vormen een hecht team en zijn stuk voor stuk betrokken en deskundige professionals. Met ware passie voor hun vak, die probleemoplossend zijn en werken volgens het Deltacom-principe: proactief, in dienst van de klant zorgen dat kantoorautomatisering werkt.

Before you know IT

“Lag twintig jaar geleden de focus vooral op kennis van de hardware, vandaag de dag is die vanzelfsprekend en natuurlijk volgen we alle ontwikkelingen. Maar in een tijd dat we zo afhankelijk zijn geworden van de kantoorautomatisering is het belangrijkste dat deze optimaal functioneert. Daarbij wordt gewerkt met hedendaagse techniek. Efficiënte netwerken, servers, cloudoplossingen en zeker belangrijk: databeveiliging. Dat is waar wij goed in zijn. Eventuele problemen die zich voordoen lossen we al vaak op voor de klant er erg in heeft. Vandaar ook onze slogan: Before you know IT”.