Steeds vaker kiezen organisaties en bedrijven voor werken in de Cloud. Toch merken wij bij Deltacom dat er soms nog wat twijfel is over het ‘Werken in de Cloud’. Want wat is dat nu precies? We hebben een manier bedacht hoe we dit zo tastbaar en concreet mogelijk kunnen maken.

Rondleiding in het datacenter

“Veel nieuwe relaties die ik spreek vinden werken in de Cloud nog steeds een vaag begrip. Om die reden nodigen wij iedereen uit voor een rondleiding in het datacenter in Steenbergen, waar de Cloud – en dus de online werkplekken – zich bevinden. Op die manier kunnen wij het werken in de Cloud zo concreet mogelijk maken”, aldus Patrick Hendriks, commercieel directeur van Deltacom.

Somers Hoveniers onder de indruk

Onlangs hebben we nieuwe klant Somers Hoveniers mogen verwelkomen in het datacenter. “We zijn erg onder de indruk van het datacenter, met name over de wijze waarop ze hier continu bezig zijn met het creëren van een zo optimaal mogelijk klimaat en omgeving voor de servers waar de online werkplekken op draaien. Ook de proactieve en reactieve beveiligingssystemen tegen (online) inbraak, brand en stroomuitval zijn indrukwekkend”, vertellen Nancy en Willem van Somers Hoveniers. “De rondleiding heeft een helder beeld gegeven van de anders zo onzichtbare Cloud.”

Werken in de Cloud

Werken in de Cloud biedt grote flexibiliteit, omdat vanaf elke plaats waar internet voorhanden is gewerkt kan worden. Bij het werken in de Cloud wordt ingelogd in een veilige omgeving. Bestanden zijn beschermd tegen indringers, virussen, calamiteiten en er is altijd een goede back-up.

Wilt u ook een rondleiding in ons datacenter?

Neem dan contact op met Patrick Hendriks, T: 06 51 56 69 89, E: patrick@deltacom.nl.