Deltacom is verhuisd. Begin dit jaar verliet het Deltacom-team de oude stek op het Steenbergse industrieterrein Reinierpolder II en kreeg het een nieuw onderkomen in het hartje van Steenbergen. Vanuit een ruim pand met alle faciliteiten en met een zeer ruime eigen parkeervoorziening zijn we onze relaties als vanouds van dienst met de vertrouwde proactieve dienstverlening. Ook ons devies is gebleven: Before You Know IT.

Voorheen was Deltacom samen met het datacenter Nedzone gevestigd aan de Drukkerij 6 in Steenbergen. Een prima locatie, met uitstekende voorzieningen en met een ultramodern datacenter in eigen huis. Dit datacenter is ook de reden van onze verhuizing. De groei van Nedzone – dat niet alleen regionaal maar ook landelijk – bekend staat om de kwaliteit die wordt geboden, resulteerde in ruimtegebrek. Deltacom keek daarom uit naar een nieuwe locatie en vond deze in het stadshart van Steenbergen.

In het Steenbergse stadshart

Ons oog viel op een bijzonder pand, het voormalige onderkomen van ABN-AMRO bank Steenbergen. Dit pand ligt met een zijde in de Kaaistraat – van oudsher de hoofdstraat van Steenbergen – en met de andere zijde in de Berenstraat. Vanuit deze Berenstraat zijn we altijd uitstekend bereikbaar en hier hebben we een zeer ruime parkeerfaciliteit. Dat is de reden waarom onze hoofdingang zich hier bevindt.

Een prima jas

Ons nieuwe pand heeft een rijke historie. Letterlijk vanwege de vorige bewoner – de ABN AMRO – figuurlijk vanwege de eerste bewoner: de toenmalige huisarts Harry van de Kar die hier zijn voormalige huisartsenpraktijk en woning had. In drie lagen gebouwd biedt het nieuwe onderkomen alle ruimte aan het Deltacom team. En vanzelfsprekend is ons nieuwe kantoor voorzien van alle benodigde datafaciliteiten. We zijn nu al helemaal gewend en kunnen trots melden: onze nieuwe jas zit heerlijk en past uitstekend.