Deltacom houdt parate kennis continu op peil dankzij leergierige medewerkers

Deltacom wil graag zijn belofte aan klanten, het bieden van een optimale dienstverlening, waar blijven maken. Het continu op peil houden van onze parate kennis speelt hierbij een voorname rol. Zonder dit essentiële ‘ingrediënt’ is het namelijk niet mogelijk om een hoog kwaliteitsniveau te blijven leveren. In ruime mate is Deltacom hierbij afhankelijk van het enthousiasme, de ambities en de leergierigheid van de collega’s binnen ons team.

Continu blijven ontwikkelen

Binnen onze tak van sport zijn snelle veranderingen eerder regel dan uitzondering. Dit vraagt veel van het Deltacom-team. Om succesvol te zijn en te blijven, dienen wij voortdurend bij de les te blijven, waarbij het uitermate belangrijk is om onszelf continu te blijven ontwikkelen. Dit begint voor ons bij het aannemen van de juiste mensen: wij zoeken teamleden met de ambitie en leergierigheid om zichzelf te willen blijven ontwikkelen.

Collega Michiel start HBO-opleiding

Michiel Lindhout, netwerk- en systeembeheerder, is een goed voorbeeld van zo’n gedreven collega die een mooie loopbaanontwikkeling doormaakt. Na het voortgezet onderwijs, heeft Michiel bij het Hoornbeeck College in Rotterdam achtereenvolgens de Mbo-opleidingen Medewerker Beheer ICT en Netwerkbeheerder afgerond. Aan het einde van zijn derde leerjaar, is Michiel drie jaar geleden als SBB-stagiair bij Deltacom terechtgekomen en heeft zich inmiddels opgewerkt tot één van de drijvende krachten op onze afdeling Deltacom-Cloud.nl. Michiel is 21 jaar, ambitieus en wil zijn kennisniveau blijven verhogen en start daarom vanaf september met de deeltijd HBO-studie netwerkbeheerder.

Dankzij ons team met collega’s als Michiel houdt Deltacom haar parate kennis op peil en kunnen wij onze belofte aan de klant, het bieden van een optimale service, waar blijven maken.

Wilt u meer weten over hoe Deltacom ook u van dienst kan zijn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: T: 0167-542254, E: info@deltacom.nl.