Dit jaar organiseerde de survival afdeling van sportvereniging Diomedon de 21e Survivalrun Steenbergen. De run is een prachtig evenement waaraan inmiddels meer dan 160 vrijwilligers hun medewerking aan verlenen. Het deelnemersveld wordt elk jaar groter; in april dit jaar werd zelfs een record aantal van 850 deelnemers genoteerd. Deltacom is inmiddels 5 jaar sponsor en sinds 2 jaar trotse hoofdsponsor.

Voldoening en plezier

Voor zowel de organisatie als de deelnemers aan de survivalrun, is grote inzet, energie en doorzettingsvermogen nodig. Dit is de reden dat Deltacom dit initiatief van harte ondersteunt. Deltacom regelt de computers en een straalverbinding tussen inschrijving en finish, waardoor de wedstrijdregistratie vlekkeloos verloopt. Daarnaast is Deltacom ook sponsor van alle wedstrijdshirts.

Zeer herkenbare elementen

“De survivalrun en de organisatie eromheen bevat tal van elementen die wij in onze dagelijkse praktijk herkennen. Wij van Deltacom doen dagelijks onze uiterste best om te excelleren in onze dienstverlening, waarbij we onze klanten ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering. Daarbij werken we proactief: we lossen ICT-problemen bij voorkeur op voor ze zich manifesteren. Vandaar onze slogan: Before You know IT. Dat we hierin slagen geeft ons diepe voldoening. We herkennen ons ook in volharding en doorzettingsvermogen die de survivaldeelnemers kenmerkt”.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

“Er is echter meer dat onze bezieling voedt. We worden er ook gelukkig van als we anderen kunnen helpen. Met onze kennis en kunde, met onze ervaring en gedrevenheid. Dat verklaart het enthousiasme waarmee we als servicegericht ICT-bedrijf iedere dag opnieuw klaar staan voor onze klanten. Met plezier en enthousiasme ondersteunen we ook diverse ideële organisaties. Bij hen ondervinden we eenzelfde gedrevenheid om anderen te helpen. De ondersteuning die we als Deltacom daarbij kunnen bieden bezorgt ons extra voldoening en stimulans”.