Onze Commercieel directeur Patrick Hendriks heeft op woensdag 19 april een presentatie gegeven over informatiebeveiliging op het Bedrijven voor Bedrijven evenement van Samen in de Regio. In deze presentatie stonden de gevaren en (on)mogelijkheden voor bedrijven op het gebied van databeveiliging centraal.

Patrick: “Het is voor bedrijven ontzettend belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de risico’s. Een gat in de beveiliging kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen komen of op het internet belanden. In mijn presentatie heb ik collega-ondernemers uitleg gegeven over de verschillende aandachtspunten bij informatiebeveiliging van organisaties.”

Kennis delen

Het doel van stichting Samen in de Regio is het bevorderen van samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, non-profit sector en het verenigingsleven in de gemeenten Bergen op Zoom en Steenbergen. Daarbij is het delen van kennis van essentieel belang. Hun motto is daarbij ‘Zonder samenwerking ben je nergens’. Samen in de Regio ondersteunt daarmee ook de aangesloten partners in hun streven naar Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Samen in de regio en Deltacom

Deltacom verzorgt voor Samen in de Regio de volledige kantoorautomatisering in de Cloud.