BERGEN OP ZOOM – De eerste grote zakelijke opdracht voor Deltacom kwam van WijZijn Traverse Groep. Nu 20 jaar later zijn ze nog steeds een belangrijke klant. Reden voor een lekkere traktatie als dank voor het gestelde vertrouwen en de succesvolle samenwerking.

Meer dan 10.000 gulden

Rutger de Nooij denkt met veel plezier terug aan zijn eerste contacten met WijZijn Traverse Groep, toen Algemeen Maatschappelijk Werk Westelijk Noord-Brabant. “De eerste grote order, die vergeet je nooit meer. We mochten 4 PC’s van het Nederlandse merk Tulip leveren, een opdracht van meer dan 10.000 gulden. Wat waren we daar blij mee”.

Samen gegroeid

“Eind jaren negentig hadden we van WijZijn Traverse Groep een tiental PC’s en 1 Novell server in beheer en nu zijn het inmiddels meer dan 200 werkplekken en 12 servers in het datacenter van Nedzone. Een enorme groei voor zowel WijZijn Traverse Groep als voor ons. Allemaal dankzij onze goede werkrelatie en wederzijds vertrouwen.”

Volledige ontzorging

De WijZijn Traverse Groep beschikt nu over 7 locaties in West-Brabant en Zeeland. Dankzij de effectieve en efficiënte oplossingen op het gebied van netwerken, servers, werken in de Cloud en databeveiliging is Deltacom in staat de WijZijn Traverse Groep volledig te ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is; het welzijn van de mensen die het nodig hebben. Ali Ayaz, maatschappelijk werker van WijZijnTraverse (zie foto), is het hier roerend mee eens!