Door de wet- en regelgeving rondom privacy en datalekken ontstaat bij bedrijven en organisaties het besef dat het goed is om informatiebeveiliging een belangrijk onderdeel van hun beleid en organisatiecultuur te laten zijn. Dit ondervonden wij vrij recentelijk, toen wij werden benaderd door onze klant Fakops uit Bergen op Zoom.

Audit van klant

Fakops verricht voor haar klanten onder andere de personeels- en salarisadministraties en biedt daarnaast payroll services. Binnen deze tak van sport is het essentieel dat gegevens goed beschermd zijn. Dit geldt in dit geval voor Fakops zelf, maar zeker ook voor de klanten die zij bedient. Voor een actuele audit van een klant moest Fakops, in de hoedanigheid van Payroll-administrateur, met onderbouwing kunnen aantonen dat zij beschikken over adequate informatiebeveiliging.

Adequate informatiebeveiliging

“Wij hebben onder andere gekozen voor de cloudoplossingen van Deltacom, omdat we daarmee voldoen aan de wet en regelgeving omtrent informatiebeveiliging”, laat Alwin van Dongen, directeur van Fakops, weten. Deltacom-Cloud.nl beschikt over zowel een ISO 27001 als een NEN 7510 certificering. “Doordat wij bij de Audit bij onze klant een kopie van het Deltacom ISO-certificaat konden verschaffen, kon dit punt al snel afgevinkt worden van de lijst”, vervolgt Alwin van Dongen. “Deltacom-Cloud.nl draagt bij aan ons beleid omtrent informatiebeveiliging, waardoor wij een beter totaalproduct kunnen leveren aan onze klanten.”

Wilt u meer weten over onze clouddiensten en informatiebeveiliging?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: T: 0167-542254, E: info@deltacom.nl.