Voor het dertiende achtereenvolgende jaar vindt op woensdag 4 oktober de uitreiking van de Benelux Office Products Awards plaats. Destijds opgericht als een platform voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt, zijn de Awards inmiddels alom erkend als een zeer prestigieuze prijs.

Benelux Office Products Awards

De Benelux Office Products Awards zijn bedoeld voor fabrikanten, leveranciers en distributeurs in het office-kanaal. Een belangrijk aspect bij de Benelux Office Products Awards, is de onafhankelijke positie van de prijs. De Awards worden niet gesponsord en de winnaars worden gekozen door een onafhankelijke en deskundige jury. De jury representeert de diversiteit van bedrijven in de kantoorproductenmarkt en bestaat uit dealers, eindgebruikers, branchedeskundigen en vakpers.

Zorgvuldige selectie

Om de verworven erkenning van de prijs te kunnen waarborgen, wordt de jury jaarlijks met de grootst mogelijke zorg samengesteld. “De uitnodiging, om als branchedeskundige deel te nemen aan de jury, is voor Deltacom een enorme blijk van erkenning. Naast de waardering van onze klanten, is het fantastisch om te beseffen dat wij ook door branchegenoten zeer serieus genomen worden en dat onze deskundige mening ertoe doet”, aldus Patrick Hendriks. Patrick – commercieel directeur – nam als afgevaardigde van Deltacom afgelopen dinsdag plaats in de jury.

De uitreiking van de felbegeerde prijs zal op woensdag 4 oktober plaatsvinden. De exacte locatie moet nog bekend worden gemaakt.