Jaarlijks vormt het stadspark ‘Kijk in de Pot’ het toneel voor het grote Concours Hippique Bergen op Zoom. Dat gebeurt in het weekeinde van Pinksteren. Vanaf vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni genieten liefhebbers van de paardensport van de spanning – maar zeker ook de gezelligheid – tijdens het grote aantal wedstrijden dat in de disciplines ‘Aangespannen’, ‘Dressuur’ en ‘Springen’ aan de orde komt.

Print- en scanfaciliteiten

Voor het derde jaar nu sponsort Deltacom dit bijzonder concours waarbij alle print- en scanfaciliteiten worden gerealiseerd. Dit naar volle tevredenheid van de organisatie, die na de goede ervaringen van de vorige edities, gevraagd heeft of ze wederom op de expertise van Deltacom mogen rekenen.

Ontmoetingsplaats

Het concours is een uitstekend ontmoetingspunt voor tal van lokale ondernemers en vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties, waaronder ook klanten van Deltacom. En zelfs onder de deelnemers bevinden zich relaties.

Verbinding

Een reden temeer voor Deltacom om deze dienstverlening te sponsoren. Overigens heeft Deltacom een prettige klik met sport. Om die reden worden meerdere sportevenementen gesponsord en ondersteunt Deltacom onder andere survival- en hardloopwedstrijden en grote evenementen zoals de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide.