STEENBERGEN – Dit jaar wordt alweer de 50ste ‘Kleine Tour Steenbergen’ verreden. Maandag 5 augustus begint dit bekende lokale wielerevenement voor jongens en meisjes uit de gemeente Steenbergen tussen de leeftijd 8 en 14 jaar. Tot en met zaterdag 10 augustus worden er in diverse wedstrijden voor verschillende klassementen gestreden. 

Tandje bij zetten

Deltacom is trotse sponsor van de Kleine Tour Steenbergen en regelt alle ICT voor de organisatie. Dit prachtig sportieve evenement zorgt voor een enorme lokale betrokkenheid van kinderen, familie, vrijwilligers en sponsoren. Deltacom zet ook graag een tandje bij en hoopt met haar bijdrage dat ook deze speciale jubileum editie een groot succes zal worden!

Naast plezier staat veiligheid voorop

Het is niet alleen belangrijk dat alle informatie – zoals het programma, uitslagen en klassementen – snel beschikbaar is. Ook is het essentieel dat de persoonsgevoelige informatie van de deelnemende rennertjes veilig wordt opgeslagen en verwerkt. Deltacom helpt Stichting Kleine Tour hierbij. De organisatie kan inloggen op de cloudomgeving van Deltacom waar alle informatie centraal is beveiligd. Stichting Kleine Tour Steenbergen is daardoor op het gebied van ICT te allen tijde in control!